biokemiske lab sikkerhed

I en biokemisk laboratorium , kan arbejdstagerne eksperimentere med farlige kemikalier og udstyr . For korrekt biokemiske lab sikkerhed , bære arbejdstagernes ordentlig tøj og sikkerhedsudstyr , vide hvordan man kan håndtere farlige materialer , og vide hvad man skal gøre i tilfælde af en nødsituation

sikkerhedsbeklædning


Sikkerhed slid og ordentligt tøj skal bæres for at forebygge eksponering for skadelige kemikalier og laboratorieudstyr . Korrekt beklædning omfatter close- tåede sko og en lab coat . Sikkerhedsbeklædning omfatter beskyttelsesbriller og handsker , og en ansigtsmaske , hvis det er nødvendigt .

Håndtering farlige kemikalier /Udstyr


brændbare kemikalier skal holdes langt væk fra enhver varmekilde . Opvarmning og elektrisk udstyr er aldrig efterlades uden opsyn , og er slukket , hvis der ikke er i brug . Arbejdstagere ikke bruge udstyr , hvis det ser ud til at fungere uregelmæssigt .

Korrekt Bortskaffelse og Clean-up


kemikalieudslip renses op øjeblikkeligt for at undgå eventuelle ulykker . Nogle kemikalier kan være farlige for andre eller miljøet, hvis de ikke bortskaffes korrekt , og derfor forvaltes efter særlige bortskaffelse anvisninger .

katastrofesituationer


Nød lab udstyr omfatter førstehjælpsudstyr , øjenskyller for øjet eksponering , brusere , og en telefon for at ringe hjælp, hvis det er nødvendigt. For brande , har laboratorier et brandtæppe og en ildslukker .

Behavior

Passende adfærd er nødvendig for at undgå unødvendige ulykker . Laboratorium arbejdstagere er opmærksom og forberedt på at håndtere en nødsituation på alle tidspunkter. Mobiltelefoner og personsøgere er slået fra for at undgå distraktioner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.