bipolar lidelse fra opiater afvænning

Der er en sammenhæng mellem opiat detox og humør lidelser såsom bipolar lidelse , men linket er ikke nødvendigvis en af årsag og virkning . Opioid afhængighed behandling , og den vanskelige afvænning periode , kan være særligt vanskeligt , når afhængighed sameksisterer med bipolar lidelse

Bipolar lidelse


bipolar lidelse , undertiden benævnt manisk depression , er en langsigtet psykisk lidelse , der rammer kognition og humør . Der findes forskellige typer af bipolar lidelse , men alle dem involverer udtalt og uforudsigelige humørsvingninger . Personer med bipolar lidelse oplever maniske episoder , eller alt for glad og energisk stater , vekslende med sløv og fritliggende depressive episoder . Selvmordstanker kan skyldes ubehandlet bipolar lidelse . Bipolar lidelse kan behandles med medicin og terapi .

Opiater


Opiater er psykoaktive stoffer, der stammer fra opium , et naturligt forekommende biprodukt af opium valmue anlægget . Opiater er kontrollerede stoffer, der kan tage form af medicin , såsom morfin og Demerol , og et ulovligt stof som heroin . Opiater har analgetiske effekter, og er stærkt vanedannende , og de producerer en tolerance i brugernes og kræver dem til at tage større doser for at producere en effekt . Opiater kan oprette en fysisk afhængighed i nogle brugere .

Detox


Hvis en bruger udvikler en fysisk afhængighed af en opiat , vil han opleve hæve kontrakten, når han stopper eller reducerer brugen af stoffet . Detox , eller afgiftning , kræver afholdenhed fra brug af opiater , så kroppen at bearbejde og skille sig af opiater inden . Detox kan producere mange smertefulde influenzalignende symptomer , såsom kvalme , opkastning , søvnløshed , muskelsmerter , svedtendens og løbende næse . Opiater tilbagetrækning kan også forårsage angst , depression og humørsvingninger-psykiske symptomer er fælles for de af bipolar lidelse

Korrelation


The National Institutes of Health , at stofmisbrug er udbredt blandt personer med bipolar lidelse , men årsagen . er ikke klart . Ifølge til 2004 forskning ved New York State Psychiatric Institute og Columbia University College of Physicians og kirurger i New York City , er depression udbredt blandt dem afhængige af opiater . Men forskningen er usikkert , om depression er forårsaget af opiater tilbagetrækning , eller om det er en særskilt betingelse . National Institute on Drug Abuse ( Nida ) hævder også , at forholdet mellem opioid afhængighed og depression er tvetydig-det er uklart, om opiater og tilbagetrækning fra dem skabe depression , eller om folk bliver afhængige af opiater i et forsøg på at selvmedicinere deres udiagnosticeret depression .

Årsager

Der er kun lidt , der tyder på , at bipolar lidelse er forårsaget af opiater detox alene . Den bedste indikator for bipolar lidelse er genetik . Bipolar lidelse tendens til at forekomme inden for familier , og det typisk forekommer først i den tidlige voksenalder . Miljømæssige faktorer kan også forårsage bipolar lidelse i nogle .

Behandling

Forskning offentliggjort i Journal of Affective Disorders i 2006 gældende, at som anerkender sammenhængen mellem bipolar lidelse og opiater afhængighed er afgørende for at sikre en effektiv behandling af misbrug . Forskning finansieret af Nida fastslået, at behandling af en stemning lidelse , såsom bipolar lidelse , har en positiv effekt af behandling af afhængighed . Forskning udført af New York State Psychiatric Institute og Columbia University College of Physicians og kirurger i New York City har gjort gældende , at patienter, hvis depression blev behandlet med imipramin viste færre depressive symptomer og en mindsket trang til stoffer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.