bløde kryds fjernelse

Bløde flåter er gener , der kan forårsage alvorlig sygdom . Fjernelse er den bedste måde at forebygge sundhedsmæssige problemer , der kan opstå efter et flåtbid . Lære hvordan man korrekt fjerne en blød kryds kan gøre hele forskellen i at holde dig selv, din familie og dine kæledyr sikkert fra flåter og kryds-sygdomme,

Tick Identifikation


Der er to former for flåter , bløde og hårde . Den væsentligste forskel mellem de to former er , at den bløde kryds mangler bagplade , eller scutum , som beskytter en hård kryds . Bløde flåter er også mere runde fyldige . Bløde flåter anses for at være farligere end hårdt flåter , fordi de kan overføre sygdommen i referatet af et bid . Den nemmeste måde at se forskel mellem en hård og en blød kryds er leder : hårde flåter har en klart synlig leder , mens lederen af et blødt kryds er svært at se på grund af den udtalte rundhed af kroppen .

Tick Farer


Soft flåter kan overføre sygdommen langt hurtigere end hårde flåter kan . En blød tick bid er ofte smertefuld , mens du måske ikke engang føle en hård kryds bid . Almindelige sygdomme, som både bløde og hårde flåter kan sprede omfatte borreliose , broget Rocky Mountain feber og recidiverende feber . En mere usædvanlig lidelse er kryds lammelse , som kan blive helbredt ved fjernelse af kryds .

Korrekt Tick Fjernelse


Den rigtige måde at fjerne en blød kryds er at bruge et par af buet pincet . Vask dine hænder og sat på et par engangshandsker . Tag fat i kryds ved basen er tættest på huden med pincet tips . Træk langsomt kryds ud , og sørg for ikke at rykke , presse eller vride den. Hvis lederen af kryds forbliver indlejret i huden , anvende en varm komprimere til at hjælpe trække det ud . Søge lægehjælp, hvis du ikke kan fjerne alle kryds 's dele . Vask site med antiseptiske sæbe .

Gem Tick


Når du fjerner kryds , som anbringes i en forseglet plasticpose eller en lille hætteglas og mærke det med datoen . Hold sikrede taske eller hætteglas i fryseren og gem den til et par måneder . Hvis du udvikler nogen medicinske problemer eller symptomer på en skovflåtbåren sygdom , vil din læge ønsker at identificere de kryds , at lidt dig.

Hvordan ikke at fjerne en Tick

Du må ikke dække den bløde kryds med sprit , klar neglelak eller lightergas , før du fjerner den , og ikke brænde kryds med en tændstik . Disse metoder er farlige og ineffektive ; værre , kan de faktisk forårsage kryds til at gylpe ind i din krop , hvilket fører til en større chance for infektion og sygdom transmission

advarsler og råd

Hvis du oplever feber , hovedpine , opkastning . , udslæt , muskelsvaghed eller dårlig koordinering efter en blød flåtbid , ringe til din læge straks . Hvis du er gravid , så søg lægehjælp til et flåtbid. Når du går i et område kendt til havn flåter , bære lange ærmer og lange bukser , sneakers eller støvler , og lyse tøj , så du kan se nogen tæger på dit tøj , anvende kryds frastødende så godt. Når du kommer indendørs , altid kontrollere dig selv , familiemedlemmer og dine kæledyr for flåter på hovedbunden , ryg , nakke og lysken .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.