brand videnskab teknologi

Fire videnskab teknologi , eller " brand videnskab , "henviser til den fagområde , fusionerer slukning med farlige materialer analytics og akut medicinsk indsats . Afhængigt af institutionen i undersøgelsen , kan legitimationsoplysninger i brand videnskab teknologi komme som en bachelor grad , kandidatgrad eller certificering

brandbekæmpelse


Den brandslukning aspekt af ild videnskab teknologi har en dobbelt fokus . Fire forebyggelse gennem forskning i områder som farligt materiale , bygge inspektion og ejendom analyse er inkluderet . Aspiring brand videnskab teknikere er også uddannet i brandstiftelse undersøgelse og ved indregning af krænkelser af brand-forebyggelse love .

Brandslukning


Evnen til at bekæmpe eksisterende brande er en anden vigtig facet af brand videnskab teknologi . Denne komponent går i dybden med kemiske sammensætning og adfærdsmæssige træk af ild , røg og beslægtede elementer. Brandslukning opfordrer de vigtigste fysiske egenskaber er nødvendige for at nå brande i vanskelige steder og evnen til effektivt at bruge brandslukningsudstyr intelligent med meget lidt hast .

Skovbrande


skovbrande er endnu en central genstand for brand videnskab teknologi . Dette område vedrører studiet af store brande , der er drevet af deres naturlige omgivelser og virkningerne af vejrmønstre , terræn og elevation af deres størrelse , omfang og varighed . Yderligere aspekter af dette rige af brand videnskab omfatte en undersøgelse af forholdene for brande , og hvordan de kan forudsiges at hindre omfattende skader på dyrelivet samt samfund .

Emergency Medical Response


Fire videnskab teknikere skal også omfatte de færdigheder , der kræves af nødberedskab personale i tillæg til deres viden om brandforebyggelse , diagnose og undertrykkelse . Dette område indebærer akut førstehjælp , evakuering og krisestyring . Tendens til at de sårede og evakuere de sårbare er i højsædet

Institutioner

Fremtrædende brand forskningsinstitutioner i USA omfatter Red Rocks Community College i Lakewood , Colorado . Arizona State University of Tempe , Arizona , Lake Superior State University of Sault Ste . Marie, Michigan , og The Oakland Fire Training Institute i Oakland , Californien .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.