farerne for en infrarød sauna

Infrarøde saunaer er små bærbare værelser , der indeholder infrarøde varmeapparater . Disse varmelegemer afgiver infrarød varme , der er direkte optages i kroppen . Mange mennesker bruger infrarøde saunaer til afgiftning formål , men der er nogle farer forbundet med dem , hvis det ikke anvendes korrekt

Funktion


Det infrarøde lys udsendes fra en infrarød sauna direkte varmer op ligene af dem indefra uden at opvarme luften i mellem dem og varmer . Det producerer en kunstig feber i kroppen , som har helbredende egenskaber . Brugere bør vide , hvordan man korrekt brug af saunaen for at undgå legemsbeskadigelse .

Effects


Negative virkninger på kroppen fra infrarøde sauna brug omfatter overdreven sveden , hvilket kan resultere i nedbrydning af elektrolytter og mineraler , overophedning og dehydrering . Infrarøde stråler kan også forstyrre den naturlige helingsproces af nogle akutte skader såsom forstuvet ankler .

Advarsel


Anvendelsen af infrarøde saunaer er blevet stadigt mere populære i de senere år med meget få problemer . Alligevel er der altid mulighed for alvorlige negative reaktioner fra deres anvendelse . Konsultere en læge, før du starter sessioner i en infrarød sauna .

Behandling


Når infrarød saunaer er brugt rigtigt potentielle farer er minimale . En velafbalanceret kost og ordentlig hydrering kan bidrage til at forebygge eventuelle problemer i forbindelse infrarøde saunaer .

Misforståelser

De infrarøde stråler , der anvendes i infrarøde saunaer er nogle gange forveksles x-stråler og ultraviolette stråler , som begge kan være farligt . Dog er nogen fare forbundet med infrarøde saunaer ikke relateret til den infrarøde stråler selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.