farligt gods opbevaring

Næsten alle industri og husholdning butikker eller anden form for farligt produkt . Så mange som 4. 500 tusind faciliteter i USA alene butik farlige materialer . Omkring en halv million forbrugsvarer betragtes som en farlig godt . Virkningerne af forkert opbevaring kan skade og endda dræbe en person . Således farligt gods er et af de mest regulerede produkter i verden

Du skal bruge: .
Purell , Kim-X , eller andre antibakterielle side sanitizer

Identifikation

Farligt gods , også kendt som farlige materialer , der er noget, der rent fysisk kan skade mennesker , dyr , ejendom og miljø , ifølge farligt gods International Training Center . Eksempler af farlige materialer omfatter radioaktive materialer som uran , medicinsk affald , der kan havnen skadelige sygdom og brandfarlige materialer som benzin .

Funktion


Viden om korrekt opbevaring af farligt gods er kritisk på grund af den dødelige interaktioner , der kan ske mellem farligt gods fra forskellige typer . Et almindeligt eksempel på faren for to kemikalier skabe en farlig reaktion er husholdningsklorin og ammoniak . Separat de er temmelig sikker , men når de kombineres de kan forårsage en eksplosion .

Lagring farligt gods


The University of South Wales har et par generelle retningslinjer for opbevaring af farligt gods . Lagerfaciliteter skal have ordentlig ventilation og så meget lys som muligt . Du ønsker ikke nogen dampe stagnerende i luften , når folk går ind i lagerenhed . Du kan også have dem til at være i stand til klart at se nogen etiketter eller forhindringer . Sørg for, at farlige stoffer er i et stabilt miljø , kortvarige udsving i temperatur er ofte nok til at bryde containere eller forårsage kemikalier for at aktivere .

Typer


Opbevaring af farligt gods er ikke begrænset til langfristede faciliteter , som i et laboratorium indstilling , men kan også omfatte midlertidig oplagring såsom en lastbil eller gennem rørledninger . Transport af farligt gods i USA er reguleret af Department of Transportation ( DOT ) . Occupational Safety and Health Administration regulerer på stedet opbevaring og arbejder med DOT om retningslinjer for transportsektoren .

Forebyggelse /Solution


Den bedste måde at mindske faren for at gemme farligt gods , er at reducere behovet for dem ifølge til Miljøstyrelsen . Du kan ofte genbruge kemikalier til deres formål . Dampene fra renserier kemikalier , for eksempel , kan ofte blive indsamlet og genbrugt til en anden cyklus . Farlige materialer reduktion kan indeholde omformulere et produkt , som producerer bly-fri PVC rør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.