fodgængeres sikkerhed procedurer

Læring korrekte fodgængernes sikkerhed procedurer er ofte opfattes som noget for børn . Men det er vigtigt for folk i alle aldre . I henhold til Ontario Ministeriet for Transport , i trafikulykker , der involverede fodgængere og bilister , fodgænger er den person , der oftest lider . Følgende simple retningslinjer for sikkerhed kan forhindre alvorlig skade og sikre en sikker rejse på vej

Bliv set


Ifølge Northern Ireland 's Institut for Miljø , er de fleste fodgængere ramt af køretøjer, da føreren ikke se dem , før det er for sent . Når det er sagt , fodgængere nødt til at sikre, at de bliver set af føreren . Det betyder, dressing i lyse farver og iført reflekterende materiale på natten . Du bør også overveje at gennemføre en lommelygte , hvis du har planer om at gå i mørke .

Foruden dressing korrekt, vil du sikre, at man går på steder, hvor chaufførerne vil se dig . Det betyder, opholder sig uden motorveje og spærrezoner . Disse områder er særligt farlige , da bilister ikke forventer fodgængere . I stedet gå på et fortov , når det er muligt . Hvis der ikke er et fortov , hvor du er til fods , er det generelt sikrere at gå i den modsatte retning af trafikken .

Cross på sikre steder


For at undgå trafikulykker , er det bydende nødvendigt , du ved hvor man sikkert krydse en vej . Generelt vil have dig til korset i et område, hvor du har et klart overblik over trafikken . Altid forsøge at krydse på mærket fodgængerover eller trafiklys . Undgå at krydse veje nær toppen af en bakke , ved en bøje eller mellem parkerede biler . Disse områder er særligt vanskeligt for bilister at se fodgængere .

Crossing Procedurer


Når du krydser en vej , du skal bruge dine ører , øjne og en smule sund fornuft . Hvis du krydser på et lyskryds , begynde at krydse først efter trafikken er kommet til et komplet stop . Sørg for at tjekke for trafik drejning i vejkryds , og aldrig påtage drivere se dig , da føreren ikke kan være opmærksom .

Hvis du krydser på en fodgængerovergang , er det kun krydse ved begyndelsen af det blinkende " walk " -signal . Hvis det blinker "Don't walk " -signal , ikke kryds. I stedet vente til næste lyset. Ligeledes ved et lyskryds , behøver ikke krydse , når lyset er gult og aldrig kors på et rødt lys .

På jernbaneoverskæringer , vent på barrierer , der skal rejses , før du krydser . Ifølge Northern Ireland 's Institut for Miljø , opstår mange ulykker , fordi fodgængere krydse før signalet angiver, at det er sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.