forskning i embryonale stamceller oplysninger

I 1981 , udvundet forskere embryonale stamceller fra tidlige mus embryoner . I 1998 havde studiet af musen stamceller ført til opdagelsen af , hvordan man udlede embryonale stamceller fra menneskelige embryoner . Dette gennembrud , til gengæld har ført til spændende muligheder for forskning i bestræbelserne på at helbrede kroniske sygdomme, men også tilskyndet uenighed om de moralske og etiske konsekvenser af at bruge embryonale stamceller

Identifikation


En stamcelle er en unspecialized celle med potentiale til at blive til mange forskellige typer af specialiserede celler , såsom en muskel celle eller en blodcelle , i en proces, der kaldes differentiering. Voksen , eller somatiske stamceller udvikler sig til særlige typer , for eksempel celler stamceller i blodet bliver røde blodlegemer eller hvide blodlegemer . Dog er embryonale stamceller fra den indre cellemasse af en embryoner og er pluripotente --- det er , de er i stand til at udvikle sig til alle celletyper , under de rette betingelser . I 2007 var voksne stamceller " induceret " at være pluripotente . Ifølge National Institutes of Health ( NIH ) , er disse celler " genetisk omprogrammeres til en embryonale stamceller-lignende tilstand . "

Oprindelse


Mest embryonale stamceller kommer fra embryoner , der er blevet skabt for in vitro befrugtning i fertilitetsklinikker og derefter doneret til forskning med donorsamtykke ifølge NIH . Den embryonale stamceller stammer fra den indre cellemasse af blastocyster , som er embryoner , der er fire eller fem dage gamle . øjeblikket er embryo destrueres i færd med at følge sin stamceller . Hvis ikke doneret til forskning , er embryoner også ødelagt eller kan fryses til senere forsøg på in vitro befrugtning .

Potentielle


De Forenede Nationers Organisation for Uddannelse , Videnskab og Kultur ( UNESCO ), at forskning i embryonale stamceller kunne "væsentligt ændre vores evne til at bekæmpe sygdomme som Parkinsons , Alzheimers , multipel sklerose og andre neurodegenerative sygdomme . " Embryonale stamceller kan være i stand til at reparere beskadigede sektioner af hjerte eller ben eller være nyttigt i behandlingen af auto-immune sygdomme såsom lupus eller AIDS .

Controversy


De stamceller kontroverser skyldes debatten om, hvorvidt eller ikke livet Eller personlighed , begynder ved undfangelsen . De, der mener, at det gør begynder ved undfangelsen tror , at ødelægge embryoner for at opnå stamceller er mord . Men andre mener, at embryo på blastocyststadiet kun har potentiale for liv og er endnu ikke en person , og dermed forskning i embryonale stamceller og anvendelsen til gavn for menneskeheden er umagen værd . Kontrovers også antænder over brugen af føderale midler til at støtte forskning i embryonale stamceller . I 2001 forbød præsident George W. Bush føderale midler til forskning i stamceller og senere lov meget begrænsede midler . I 202C Præsident Barack Obama løftede forbuddet mod føderal finansiering , hvorefter regeringen havde " tvunget en falsk valg mellem sund videnskab og moralske værdier. "

første kliniske forsøg

I januar 202C Food and Drug Administration ( FDA ) givet tilladelse til Geron , en californisk biotekfirma , at begynde den første forsøg med embryonale stamceller transplantation hos mennesker . Cellerne vil blive implanteret i otte til 10 patienter med rygmarvsskader . Ifølge Geron , vil det primære mål med undersøgelsen er at vurdere sikkerheden , men andre effekter , såsom fornemmelse i bagagerummet, og benene og forbedret neuromuskulær kontrol , vil også blive vurderet . Men som i oktober 202C forsøget er " på kliniske hold af FDA afventer gennemgang af nye kliniske dyr undersøgelse oplysninger fra selskabet . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.