handicap rampe krav

Lære mere om handicap rampe krav er vigtigt for handicappede , kørestolsbrugere og for alle, der ønsker at tilføje eller give en rampe for deres forretning . Af sikkerhedsmæssige årsager , er der flere vigtige retningslinjer for ramper

Typer af handicap Ramper


De vigtigste typer af ramper er permanente eller semi-permanent og bærbare . Transportable ramper er mindre og er designet til at blive brugt til at bidrage til at lette flytning til og fra køretøjer og huse . Permanent eller semi -permanent ramper er normalt findes på bygninger og er designet til at give permanent adgang til og forlade alternativer til handicappede personer .

Rise og hældning Krav


Generelt amerikanerne med Disabilities Act anbefaler mindst mulig hældning være bruges til en rampe , med den maksimale hældning for aa ny rampe hverken mere eller mindre end 1:12 , og den maksimale stigning ikke mere eller mindre end 30 inches . Undtagelser fra denne regel er undertiden for eksisterende ramper og historiske bygninger , hvis det fastslås , at opbygningen af en rampe til disse specifikationer ikke er mulig eller vil påføre udvendige eller indvendige skader .

landinger og Overgange


For kørestole i særdeleshed , er det vigtigt at medtage landinger på både bund og top af rampen for nem og sikker overgang .

gelændere


Gelændere er vigtige for sikkerhed og støtte og de skal være sikkert og korrekt placeret . De bør placeres på begge sider af hver rampe segment . De bør ikke være mindre end 2 ½ meter , men ikke mere end 3 meter over rampen overflade .

Udendørs betingelser

Semi-permanent eller permanent ramper installeret udendørs på offentlige bygninger skal holdes fri for vand , sne , is og snavs . Dette kan opnås ved regelmæssig vedligeholdelse og ved at bruge baldakiner og indbygget varmelegemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.