hjemmelavet peberspray

Peberspray er en stor våben til selvforsvar for at bruge , når de står med en farlig situation . Peberspray er lavet af saften udvundet chili peber . Hvis sprøjtes på forsiden af en vordende hacker kan det midlertidigt lamme ham ved at forårsage ekstrem smerte , især øjnene. Mens angriberen er rullende rundt i smerte , vil du have chancen for at køre og tilkalde hjælp . Peberspray er lavet af naturlige ingredienser og kan gøres ret i dit eget køkken

Ingredienser til Hjemmelavet Peberspray


Hjemmelavet peberspray er lavet af ingredienser fundet rundt omkring i køkkenet . Du skal bruge chili peber eller enhver anden form for peber som du synes er den hotteste slags . Du skal også sort peber for at tilføje en hoste effekt på din peberspray .

De materialer , som du skal bruge er en morter og støder , en gryde , si og en tragt . Du får også brug beskyttelsesbriller og handsker for at beskytte dine øjne og hænder . Chili saft kan forårsage en intens brændende fornemmelse , hvilket er præcis, hvad du ønsker i din peberspray , men du ikke ønsker det i dine øjne , så tage ekstra forsigtig når du arbejder med chili . Endelig skal du bruge en sprayflaske til at sætte de færdige peberspray i.

Gøre peberspray


Læg chili peber med lidt vand i en pistil og knuse med mørtel indtil frøene komme ud. Så kan du tilføje den sorte peber og fortsætter knusning , indtil du får en jævn konsistens i blandingen . Kog blandingen i en gryde , indtil vandet og peber blandingen grundigt indarbejdet , som vil tage omkring 10 til 15 minutter . Du kan også tilføje hot chili sauce til at give det mere krydderi .

Efter det færdige peberspray er kølet ned , passerer den gennem en si for at fjerne alle de flydende stykker af peber og frø . Hæld det færdige produkt i spray flaske med hjælp af en tragt for at undgå spild . Nu , din peberspray er klar til brug . Da det er lavet af friske chili , vil det have en maksimal holdbarhed på omkring to uger. Det er meget simpelt at lave , så du bare kan gøre det igen efter den har ødelagt .

Vide Hvornår skal man bruge peberspray


Før du bruger peberspray på nogen, skal du sørge for , at der ikke er nogen regler mod brugen af peber spray i dit område . Selv om det må ikke forårsage permanent skade , bør det stadig bruges med omtanke . Det er ikke rigtigt at bruge peberspray på nogens med bare en lille provokation .

Du skal vurdere hver enkelt situation , skal du sørge for at den person, du er ved at sprøjte med peberspray er virkelig udgør en trussel mod dit liv . Det er rigtigt at være mistænksom med usømmeligt personer på gaden , men man skal ikke være udløse tilfreds med en peberspray . Hvis personen virkelig truer dit liv , så er det tid til at tage dine peberspray til at forsvare dig selv . Mens han skriger i smerte , løb og tilkalde hjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.