hospital sikkerhed miljømæssige runder tjekliste

Den blandede Kommission giver akkrediteringsstatus til hospitaler og andet sundhedspersonale organisationer , der overholder sine talrige standarder . Blandt disse normer er et kapitel dedikeret til miljøsikkerheden af organisationen, er kendt som miljøminister Care . Ugentlig sikkerhed runder bør foretages med teammedlemmer kender de standarder, selvom den blandede kommission mandater det kun hver sjette måned. En checkliste for standarder bør udvikles og ledsage hver afrunding teammedlem

Tjeklister


Denne checkliste bør omfatte gøre enhed /afdelings inspektion for kemisk sikkerhed . For eksempel bør hver enkelt afdeling har udstationeret eller på filen en Material Data sikkerhedsdatablad ( MSDS ) for hver enkelt kemikalie placeret i afdelingen . Stedet for MSDS listerne anbefales .

Brandsikkerhed skal være på en checkliste, som godt . For eksempel skal alle medarbejdere have mulighed for at identificere placeringen af den nærmeste ildslukker i deres afdeling . Afrunding Teamet skal også inspicere brandslukkere til at sikre, at de er up-to-date med inspektioner og fri for forhindringer . Nødudgangene samt sprinkleranlæg bør inspiceres for potentielle forhindringer .

Medicinsk udstyr bør optages på tjeklisten , da det er op af sygehuset eller organisation til regelmæssigt at inspicere alle medicinske udstyr til funktion og sikkerhed . Afrunding tjekliste skal angive en spot- kontrol af forskellige medicinske udstyr til deres sidste inspektion dato .

De afrundingsregler Holdet skal inspicere loftplader for lækager eller pletter og reparationer og udskift farves eller beskadigede fliser straks . Sanitære forhold skal også noteres på checklisten for at opfylde de normer, der opstilles af organisationen . Patienten områder bør være fri for udstyr, der ikke er i brug eller nogen forhindringer , der kan hindre patientplejen .

Sikringsordninger bør inspiceres som en del af sikkerheden afrunding . Kontrol på stedet af medarbejderen adgang til oplysninger kan være nyttige . For eksempel bør Human Resources give en kort liste af nyligt opsagte medarbejdere. Baseret på , at kontrollere, at disse tidligere ansatte ikke længere har adgang til patient og kontrollerede områder .

Alle hospitaler skal have nødstrøm forretninger i tilfælde af strømudfald . Disse særligt udpegede salgssteder bør regelmæssigt testet som led i tjeklisten afrunding .

Døre bør indgå i afrundingen tjekliste. Det kan være et stort problem , hvis en dør til et kontrolleret klinisk område som på apoteket ikke lukker ordentligt , eller hvis branddøre , der er designet til at lukke og forhindre spredning af en brand , må ikke lukke korrekt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.