hvad er det frontale lap ?

Hjernen er opdelt i fire sektioner, der kaldes lapper . Frontallappen er en af de fire dele af hjernen . De øvrige sektioner omfatter isselappen , nakke Lap og tindingelappen . Hver af disse lapper funktion i en specifik måde frontallappen er specielt forbundet med , hvordan vi årsag og planlægge , vores dele af talen , den måde vi flytte, vores følelser , og hvordan vi løser problemerne

Du skal bruge:
Purell , Kim-X , eller andre antibakterielle hånd sanitizer .

Planlægning


frontallappen spiller en rolle for, hvordan vi planlægger . Planlægning af aktiviteter er en af de vigtigste funktioner i frontallappen . Det giver os mulighed for at planlægge vores sædvanlige daglige aktiviteter såsom at give hunden et bad , planlægning et måltid , fastsættelse af en bil eller et arrangement .

Organisering


frontallappen spiller en rolle for, hvordan vi organiserer vores handlinger . Med andre ord er frontallappen er ansvarlig for den rækkefølge , som vi gør tingene . Frontallappen giver os mulighed for at rækkefølge og organisere , mens de udfører aktiviteter . For eksempel , at årsagen til at vi ved, at vi skal slukke for vandet efter vi bad har at gøre med funktioner frontallappen .

Tale og sprog Produktion


frontallappen spiller en rolle i tale og sprog område i hjernen . Det er, hvor Broca område er beliggende, som indeholder motoriske neuroner , der er involveret i kontrollen af talen. Frontallappen giver dig også mulighed for at forstå sprog og til at bruge ord rigtigt , så de giver mening for at kommunikere med succes . Folk, der har skader i frontallappen kan finde det svært at tale .

Bevægelse


frontallappen spiller en rolle i vores bevægelser . Det ikke kun hjælper os til at flytte vores arme , ben , hænder , hoved og fødder , men hjælper os til at styre vores ansigtsudtryk så godt. Frontallappen er også menes at støtte i rumlig orientering , hvilket betyder, at hjælpe os med vores følelse af retning , mens du bevæger omkring vores miljø .

Følelser

frontallappen spiller en rolle i kontrollen følelser som sult , aggression og seksualdrift . Frontallappen kontrol følelser ved at fortælle os, at vi skal spise , når vi er sultne , drikke når vi er tørstige , græder, når vi er triste , og le når vi er glade , for eksempel . Frontallappen vender vores følelser til eller fra ved at fortælle os, hvad vi bør eller ikke bør gøre , når det er relevant. Derudover frontallappen er en del af hjernen , der påvirkes af Alzheimers sygdom , depression og mani .

problemløsning

frontallappen spiller en rolle for, hvordan vi løser problemerne . Frontallappen hjælper os med at finde løsninger på problemer som at løse matematiske ligninger . Derudover hjælper det os til at vælge den rigtige strategi til at løse forskellige problemer baseret på indsigt , en forståelse af principper , ræsonnement , logisk og kreativ tænkning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.