hvad er farerne ved sidder på et offentligt toilet sæde ?

Offentlige toiletter er praktiske og undertiden ulækkert . Mange mennesker vælger ikke at bruge offentlige faciliteter på grund af frygt for at pådrage sig bakterier eller seksuelt overførte sygdomme. Hundredvis kan benytte de samme offentligt toilet hver dag. Hvad er sandsynligheden for nogen af dem at fange en sygdom

Du Gonna sidde


Offentlige toiletter ? kan være en grobund for virus fra en almindelig forkølelse for hepatitis A og sådanne bakterier som Streptococcus og E. coli . Toiletsædet kan være skræmmende for nogen germaphobe , men sygdomsfremkaldende organismer kan ikke overleve længe på toiletsæder .

Sex and the Toilet


For en bruger af toiletsædet til at optage en seksuelt overført sygdom, organisme skulle komme fra toiletsædet i urethra eller kønsorganerne , eller til en klippe eller åbne sår på balderne eller lårene , der er mulig, men usandsynlig . Abigal Salyers , præsident for American Society for Microbiology , siger den eneste sandsynlige måde at kontrahere en STD fra et toiletsæde er ved at have sex på den .

profesionals Sig


Ifølge Judy Daly , professor i patologi ved University of Utah , de fleste vira dør hurtigt . Hun siger, at det ville tage kontakt med store mængder bakterier eller bakterier på et offentligt toilet for at fange en sygdom der . Dr. Philip Tierno , direktør for klinisk mikrobiologi og diagnostik immunologi ved New York University og Mount Sinai Medical Centers , anbefaler ud af badeværelset boden umiddelbart efter skylning for at undgå kontakt med bakterier fra afføring fundet i luftbårne tåge fra toiletkummen .

forblive clean


Korrekt hygiejne og et stærkt immunsystem er Deres bedste linjer af forsvar mod bakterier fundet i et offentligt toilet . Tierno siger at vaske dine hænder , herunder din negle , grundigt med sæbe og varmt vand i 20 til 30 sekunder og derefter gentage processen .

andre tips

Tierno anbefaler at man undgår direkte kontakt mens der i badeværelset ved ikke gennemskylning med din hånd , men med din sko . Brug toiletsæde dækker eller toiletpapir som en sikkerhedsforanstaltning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.