hvad er kvægvæksthormon bivirkninger ?

Chancer er , at etiketten på mælken i køleskabet gør nogle form for reference til rbGH , kaldet rBST . En gallon af stor værdi mælk fra Walmart , for eksempel , har følgende ansvarsfraskrivelse : . "Vores landmænd har lovet ikke at behandle alle deres køer med kunstige væksthormoner Ifølge FDA , har ingen signifikant forskel er vist mellem mælk fra rBST-behandlede og ikke-rBST-behandlede køer . " Denne mærkelige formulering er resultatet af en kamp mellem dem, der går ind for brugen af rbGH og dem , der frygter, at det har negative virkninger for køer og forbrugerne .

Identifikation


Kvæg væksthormon er fundet i køernes hypofyse . Det hjælper til at opretholde stofskifte og fremme cellevækst . Forskere manipuleret BGH ved at indsprøjte E. coli bakterier med det gen , der forårsager BGH vækst . Ved at sætte denne nye " rekombinant , " og rekombineret , hormon i køerne , er mælkeproduktionen er steget med 8,5 procent til 17,6 procent .

Side Effects i Køer


Ifølge Monsanto , tidligere førende producent af rbGH (solgt under navnet Posilac ) i USA , er der en 79 procent stigning af yver infektion , eller mastitis i køer behandlet med hormonet . Etiketten siger, at "anvendelse af Posilac kan resultere i en stigning i fordøjelsesforstyrrelser såsom fordøjelsesbesvær , bloat , og diarré . . . . Undersøgelser vist, at køer injiceres med Posilac havde øget antallet af udvidede haser og læsioner ( f. eks rifter , udvidelser , hård hud ) i knæet . . . og . . . af foden regionen . "

Forbrugernes Side Effects


Selv naturlige mængder af BGH findes i al mælk og forårsager ingen kendte bivirkninger , øgede mængder kan forårsage negative virkninger . Men bivirkninger af rbGH for forbrugerne er hypotetisk. Fordi mastitis ofte kan føre til inficerede mælk , er mange forbrugergrupper og forskere frygter, at rbGH-behandlede køer kan passere usunde bakterier i mejeriprodukter. Der er også en bekymring for, at antibiotikum rester kunne overføres langs , fordi mastitis kræver behandling med antibiotika. Derudover rbGH stimulerer produktionen af insulin-lignende vækst faktor 1 , som fremmer celledelingen og vækst . Der er spekulationer om, at dette kan føre til en stigning i kræft , men disse teorier er ikke blevet bevist eller tilstrækkeligt afprøvet .

Historie


Da det blev vedtaget i 1993, har rbGH været meget kontroversielt . Den primære producent af hormonet var Monsanto . Talrige boykot og protester fulgte hormon introduktion til markedet. I 2004 , skæres Monsanto Posilac produktion i halve. I mellemtiden , forbrugere krævede retten til at vide , om den mælk , de købte, var fra rbGH køer , mens FDA og Monsanto fastholdt , at der ikke var nogen væsentlig forskel mellem rbGH mælk og ikke-rbGH mælk . Resultatet af disse slag er de mærkelige formulering om mælk etiketter . I 2008 solgte Monsanto Posilac til Eli Lilly and Co , som interessant nok er en førende producent af en mastitis behandling .

en aktuel status rbGH

Anvendelsen af rbGH er blevet mindre almindelige . Mange købmandsbutikker, herunder Kroger , Safeway og Walmart , ikke bære rbGH produkter . I 2008 forbød Starbucks Coffee Co rbGH i sine produkter . Rekombinant bovin væksthormon er også forbudt i Canada , Den Europæiske Union , Japan og Australien .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.