hvordan du fjerner engangshandsker

Engangshandsker yde beskyttelse mod blodbårne patogener og er nødvendige i mange sundheds-og menneske- tjenester indstillinger . Praksis handskerne fjernelse før du har brug for dem i en real-life situation , hvis det er muligt , fordi det er vigtigt, at du fjerner dem uden at have forurenet handske røre ved din nøgne hud . Korrekt engangs handske fjernelse er en del af universel sundhed forholdsregler , som vil hjælpe dig med at undgå infektion i personlige eller faglige indstillinger . Antage, at alle blod , slim , urin og afføring indeholder en smitstof --- dette vil sikre, at du tager alle nødvendige forholdsregler .

Du skal bruge:
smittefarligt affald container


1
Klem den nederste hule en forurenet handske med behandskede fingre anden hånd , og træk . det mod fingerspidserne , så det ruller ud hånden med indersiden udad . Må ikke fjerne det helt , selv om .

2 .
Klem den nederste håndfladen på den anden handske med fingrene på den delvist behandskede hånd , og træk det ud helt ved at trække det opad og indefra og ud . Smid ikke denne handske endnu --- hold den med fingerspidserne på din delvis behandskede hånd .
3 .
Indsæt tommelfinger og pegefinger af din bare hånd mellem håndleddet og inside-out manchet af det delvis fjernet handske . Udvis forsigtighed for at undgå at røre ved ydersiden af forurenet handske med dine bare fingre .
4 .

Træk handske mod fingerspidserne og derefter over de andre forurenede handske .
5 .
Bortskaf handskerne i en markant smittefarligt affald container . Vask dine hænder grundigt med sæbe og varmt vand .

gode råd og advarsler


 • Rør ikke din hud med den ydre del af en forurenet handske .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.