hvordan du sikkert at fjerne eksamen handsker

Eksamen handsker , uanset om latex eller vinyl , tjene som et andet lag af huden , når der beskæftiger sig med farlige biologiske og /eller kemiske stoffer . Handskerne forhindre indtrængning af kropsvæsker eller kemikalier gennem huden , især beskadiget hud , såsom gennem hudafskrabninger eller nedskæringer . Eksamen handsker erstatter ikke behovet for sund fornuft , når der beskæftiger dem for beskyttelse , og de skal fjernes og bortskaffes i en fælles-fornuft , så deres anvendelighed ikke er ugyldig

Du skal bruge: .
Plastic-foret affald kan .
Kilde af varmt vand .
Anti-bakteriel sæbe .
Hånd desinfektionsmiddel .


1 .
Vælg hvilken handske du ønsker at fjerne først . Brug spidsen af pege-og tommelfinger på den anden side , forsigtigt klemme manchetten af handsken uden at give finger tips til at røre din hud og skræl handsken væk fra din hånd , indtil den fjernes kun halvvejs . Som du skrælle handsken væk , vil det vende vrangen ud .
2 .
Grib manchetten af handsken på den anden side med den rene side af handsken , du har fjernet halv-måde ( den inside-out side ) for at forhindre forurening af huden på dine andre håndled . Denne indersiden del af det delvis fjernet handske giver en ren overflade , som den forurenede overflade er skjult i det delvis fjernet handske overflade . Træk handske helt ud af din hånd og smid ind i en foret affald kan .

3 .
færdig med at tage ud handske du fjernede halv -vejs med dine nu-eksponerede fingre . Du bør gribe fat i den del , der var rørende din hud , ikke den forurenede overflade . Færdig med at fjerne handsken og kassér i foret affaldet kan .
4 .
Vask dine hænder med varmt vand , så varmt som du kan stå , og anti -bakteriel sæbe i et minut eller to , gnide dem hurtigt mod hinanden , mens under rindende vand . Tør hænderne på et rent håndklæde og færdiggøre din sanitet krav ved at gnide et par dråber i hånden sanitizer godt på begge sider af hver hånd .

gode råd og advarsler • Vask altid dine hænder med varmt sæbevand efter fjernelse eksamen handsker . Selv om de giver en fremragende første linje i forsvar mod forurening af din hud , bør du altid vaske dine hænder og bruge hånden sanitizer som en sekundær sikkerhedsforanstaltning "just in case. "

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.