hvordan du skal aflevere af receptpligtige lægemidler

En læge normalt forventer en patient for at afslutte medicinering. Desværre er det ikke altid er tilfældet . Nogle gange er det stoppet på grund af en dårlig reaktion . Andre gange er det taget , indtil problemet , som det blev ordineret , er løst . I sådanne tilfælde kræver ubrugt medicin til rådighed . Mens retningslinjer fastsat af Federal Drug Administration , er det lige så vigtigt at tjekke boliger statens love . I nogle tilfælde er de endnu strengere

Du skal bruge: .
Vandtæt engangsemballage .
Kulsyreholdigt vand eller sodavand .
Renovation ligesom teblade , sæbe , fordærvet mad , eller kattegrus .
Super lim .

Salt eller peber .
Uigennemsigtig poser .
Uigennemsigtig papir .
Heavy tape (som gaffatape ) .
Kaffemølle .


1 .
Check medicin etiketten for at se om bortskaffelse anbefalinger er inkluderet . Hvis ja, generelt disse opfylde statens fastlagte procedurer og bør følges eksplicit . Hvis ikke , skal du fortsætte til Trin 2 .
2 .
Ring staten Environmental Protection Agency at konstatere , om de har et lægemiddel til rådighed plan . Hvis det er tilfældet , skal du følge deres retningslinjer eksplicit . Hvis ikke , skal du fortsætte til Trin 3 .

3 .
Kontakt din by kontor for at se om de har en recept tilbagetagning program eller specifikke bortskaffelse krav . Hvis det er tilfældet , følger deres instrukser til rådighed. Hvis ikke , gå videre til Trin 4 .
4 .
Kontakt de lokale apoteker for at afgøre, om de tager og bortskaffe ubrugt medicin . Hvis ja , forberede medicin som beskrevet og levere dem til apoteket . Hvis ikke , skal du fortsætte til Trin 5 .
5 .

Spørg den ordinerende læge for at se om hans kontor har en tilbagetagningsordning program . Hvis dette er tilfældet , skal du følge instruktionerne og gå tilbage til lægens kontor . Hvis ikke , skal du følge de resterende trin nedenfor .
6 .
Del medicin i tre kategorier --- aerosol , generelle og opiater . Dette vil hjælpe med korrekt bortskaffelse siden hver type kræver lidt anderledes behandling.
7 .
Flyt standard medicin som antibiotika og lav-niveau smertestillende medicin ( non-opiat ) fra containere til en vand-stramme engangs beholder . Åben kapslerne og kun omfatter de medicin selv . Kapslen skaller kan puttes i skraldespanden .
8 .
Grind opiat tabletter op i en kaffemølle og læg dem i en separat beholder . Bland pulveret med kulsyreholdigt vand eller sodavand til grundigt at opløse . Tilføj masser af salt eller peber at dæmpe lysten til forbrug .
9 .
Bland medicin af trin 7 og 8 sammen med affald som te blade, sæbe , fordærvet mad , eller kattegrus . Gør det til en uspiselig pasta .
10 .
Lim beholderne lukkede . Foretage visse de ikke nemt kan genåbnes .
11 .
Smid containere i skraldet . Forsøg ikke at genanvende dem .
12 .
receptpligtig flasker kan bortskaffes i skraldet efter at fjerne etiketten eller dækker op relevante oplysninger med en sort Sharpie markør .

13 .
Slip alle medicin fra aerosoldåser i en plasticpose . Bind posen lukke og smide det i skraldespanden . Bortskaf aerosoldåser ifølge de statslige godkendte metoder .
14 .
Wrap blisterpakninger af medicin i ikke se gennem papiret . Wrap pakken med tunge tape (som gaffatape ) , hvilket gør det vanskeligt at åbne .
15 .
Placer inde i en uigennemsigtig pose . Binde det lukket og smide i skraldespanden .

gode råd og advarsler


 • Udløbet recepter skal bortskaffes hurtigst efter udløbsdatoen som muligt . Nogle stoffer kan være farlige , hvis de anvendes efter udløbsdatoen .
 • Må ikke skylles ubrugt medicin ned et køkken eller badeværelse afløb . Det kan forurene den lokale vandsystemet .
 • Må ikke skylles ubrugte recepter ud i toilettet . Det kan forurene den by behandlingssystemet.
 • Smid ikke den medicin ved at give det væk til en anden . Det er ulovligt i mange tilfælde og kan være farlige for andre individuelle .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.