hvordan man kan afgøre, om du bør få H1N1-vaccine til dit barn

Hver dag ser ud til at bringe noget anderledes i nyheder om H1N1 -vaccine eller svin ( H1N1 ) influenza . Nogle rapporter siger, mange mennesker kan have haft svineinfluenza , men symptomerne var så mild at de ikke vidste det . Andre rapporter fortæller om dødsfald som følge af svineinfluenza. Mangel af H1N1 svin influenza vaccine kan medføre, at nogle at gå i panik , mens andre er bekymrede over , hvor hurtigt vaccinen bliver produceret og dets sikkerhed . Valget om at få en H1N1 -vaccine , kan ikke være let. Det er endnu sværere , når de foretager denne afgørelse til dit barn . Følgende trin kan være en hjælp ved denne afgørelse
en
Tag en dyb indånding og roligt ned for at rydde . tanker . Klarsyn er hvad der er behov for afgørelsen, og til tider nyhedsindslag kan forårsage en følelse af panik eller forurolige resulterer i forplumret tankegang . Bekymringer over ikke at kunne få en vaccine eller kviksølv i vaccinen kan føre til at gøre en følelsesmæssig beslutning i stedet for en baseret på fakta . Det er tid til at overveje alle muligheder så objektivt som muligt og holde ro vil være nyttigt i at komme til en fornuftig beslutning .
2 .
Hold forskning , læsning , og lytte til rapporterne . Fornuftig oplysninger er tilgængelige på trods af oprørende rygter .

3 .
Sigt gennem rapporter om sensationsjournalistik og koncentreres om de faktiske omstændigheder.
4 .
Check webstederne for Centers for Disease Control ( CDC ) , The World Health Organization ( WHO ) , og National Vaccine Information Center om H1N1 -vaccine . Venner , familie , dit barns læge og skole , og sundhedstjenester kan også have nye oplysninger , så hold øje med dem så godt.
5 .

Beslut hvad der er bedst for dit barn overvejer oplysninger fra dit barns sundhedspleje udbyder , skole , forskning , familie og venner . Hvad nogle børn er følsomme over for , kan ikke være , hvad dit barn er følsomt over for . I betragtning af dit barns sundhed og livsstil , foretage et informeret ikke-pressede beslutning om at få eller ikke at få H1N1 -vaccine til dit barn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.