hvordan man kan anmelde en forbrydelse i gang

Mange mennesker tror, at hvis de stødte på en forbrydelse i gang , de ville vide, hvad de skal gøre . Dette er imidlertid ikke altid tilfældet . Nogle gange i det øjeblik , vi kan fastfryse fra vores frygt eller blive overvældet . Voldelig kriminalitet er skræmmende og det er derfor vigtigt at tænke på hvordan du ville reagere , før du er i en situation at skulle udarbejde en rapport . Følg disse trin for at anmelde en forbrydelse i gang

Du skal bruge: . .
Telefon


1
Hvis du er vidne til en forbrydelse i gang skal du straks ringe 911 . Du kan bruge din mobiltelefon eller gå til en offentlig telefon , men ringe 911 med det samme .

2 .
Sørg for at du kommer til et sikkert sted , mens du taler i telefon med 911 . På dette tidspunkt er du forbindelsen mellem nødhjælp og de mennesker, der kan hjælpe . Det er vigtigt at holde sikker mens du informere 911 afsender af situationen .
3 .
Angiv placeringen af kriminalitet og forklare, hvad der sker med bedste evne . Prøv at beskrive de mennesker, der er involveret i kriminalitet og alle typer af våben eller køretøjer , de måtte have.
4 .

Er du stødt på en forbrydelse mod en person, som det er vigtigt at detalje for afsenderen , hvilken type skader kan skadelidtes oplever . Afsenderen kan sende en ambulance og give EMT 's med oplysninger, så de er forberedt , når de ankommer på scenen .
5 .
Bliv på telefonen med 911 dispatcher indtil politifolkene kommer på scenen . Når de er kommet , kan du hænge op opkaldet og tale med dem . Prøv at bevare roen og samlet , så du kan give officerer med en god beskrivelse af de begivenheder , du så forekommer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.