hvordan man kan give sikkerhedsuddannelse

Når gennemførelsen af sikkerhedsundersøgelser uddannelse for en stor virksomhed , kan du nødt til at tilbyde flere sessioner . Send ud korrekt anmeldelse for at sikre, at alle er klar over uddannelsen . Sørg for at alle oplægsholdere vil være til rådighed , og at de kender og forstår dagsordenen . Alle er fremmøde skal have en kopi af dagsordenen , og alle sikkerhedsspørgsmål bør drøftes på mødet

Anmeldelse


1 .
Send en e-mail meddelelse til alle to uger før mødet , og derefter igen en dag eller to før mødet . Et trykt eksemplar kan også sendes ud fem dage før mødet . Meddelelsen bør opregne alle de dage , at sikkerheden uddannelse vil blive afholdt , og hvad session hver person er tildelt ( dette forvejen vil give nogen til at skifte til en anden dag , hvis hun kommer til at være fraværende på hendes tildelte dage ) .

2 .
Præsenter dig selv og de andre oplægsholdere ved starten af mødet. Sørg for, at dagsordenen er blevet besvimede , og bede alle om at kigge over oplysningerne, så de vil kende diskussionsemner . Prøv at holde sig til dagsordenen --- møder kan til tider hælder off -topic , så det er vigtigt at holde sig til emner på dagsordenen .

3 .
Gennemse alle sikkerhedsspørgsmål og bekymringer , herunder den nuværende politik og nye politikker og procedurer . Instruere medarbejderne om sikkerhedsudstyr regler , kontor sikkerhed og hvad der ellers gælder for netop din virksomhed . Tillad medarbejdere til at komme med forslag og anbefalinger vedrørende løsninger på sikkerhedsproblemer . Ved slutningen af mødet , uddele laminerede kartotekskort , der forklarer de vigtigste sikkerhedsregler og bestemmelser. Instruere medarbejderne til at hænge dem i deres arbejde områder som en sikkerhed påmindelse .
4 .
Få nogen sammenfatte resultaterne eller tage minutter i løbet af mødet. Hjælp af oplysninger fra mødet , sætte en handlingsplan på plads med hjælp fra frivillige --- dette vil bidrage til at gøre arbejdsmiljø sikker og fri for skader og farlige forhold . Opmuntre til en atmosfære af total inddragelse af medarbejderne. Sæt sikkerhed mål og målsætninger for medarbejdere , afdelinger og virksomheden som helhed . Lad medarbejderne vide, hvordan virksomheden klarer sig generelt .
5 .

Sammensæt en opfølgende møde i cirka to uger. Ikke alle behøver at deltage --- mødet kan afholdes med vejledere eller afdelingsledere alene. Formålet med dette møde er at sikre, at alle deltager , og bidrager til at gøre arbejdspladsen en sikker , skade-frit miljø.

gode råd og advarsler


 • Dæk vigtigste emner først .
 • Gør mødet interaktive og interessante .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.