hvordan man kan gøre katastrofeberedskab førstehjælp kit

Hver familie skal have en førstehjælpskasse af en slags i deres hjem og i deres biler . Det bør omfatte medicin af den simple problemer ( hovedpine , papirklip ) til mere alvorlige skader ( rifter , hudafskrabninger , brækkede knogler , og blødning ) . Der er mange indlysende ting at et kit , at næsten alle fornuftige mennesker omfatter f. eks bandaids og sprit , så jeg vil kun nævne de vigtige ting , der ofte overses . I tilfælde af en krise eller katastrofe , ville det være nyttigt at have disse ting i tasken og være forberedt på skader .

Du skal bruge:
Trauma saks /saks
. Pincet .
Syning kit /superlim .
Medicinske forsyninger .

Gaze .


1 .
Trauma saks eller en saks , bør indgå i alle førstehjælpskasse . Dette giver mulighed for hurtig og nem adgang til torsoen , fordi du kan skære igennem tøj og komme til skade hurtigt . Det hjælper også , når der skæres strimler af bandager .
2 .

pincet er også meget vigtigt . Selv den mindste barn kan huske en blister indgivet i fingeren . Pincet tillader præcis plukning af træ , granatsplinter , glas og metal ud af kroppen . I mere alvorlige tilfælde kan knibtang bruges med hemostats til at fjerne skudsår og stoppe blødninger. Jeg anbefaler flad spids metal pincet , da de er meget bedre til at trække ud materialer end nålens næse pincet .
3 .
superlim og en syning kit . Som sygelig som Tanken lyder , er der nogle sår for svært at lukke , uanset hvor meget pres du lægger på det . Hvad er der at gøre , men sy det sammen eller lim det lukket ? Det lyder forfærdeligt , men når blødningen stopper ikke , og du skal lukke et sår , giver det god mening at sy det lukke eller lim den ned .
4 .
Gaze og dressinger er vigtigt at have i din førstehjælpskasse . Oftere end ikke , blodtab fører til døden hurtigere end en brækket knogle . Gaze kan anvendes til at standse strømmen af blod og rense området . Sørg for, gaze ikke klæbe til huden , da det vil være vanskeligt at fjerne , når den holder sig til området . Der er nogle mærker af gaze , at opsuge 900 % af sin vægt i væske , og kan være en praktisk tilføjelse til dit sæt .

5 .
Der er mange andre ting, du bør have i Deres førstehjælpskasse , såsom sprit , antiseptisk servietter og medicin . Men da der er så mange ting at dække , har jeg kun omfattede de elementer , der undertiden overses .

gode råd og advarsler


 • Hold alt i en sikker pose der er stærkt mærket
 • Hold dette inden for rækkevidde og adgang

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.