hvordan man kan spare yderligere energi i dit hjem

Vi er alle klar over behovet for at spare energi i vores hjem for at spare penge samt til at bevare miljøet. Som et resultat , vi alle gør de kendte energibesparende ting som at vælge Energy Star- apparater , der erstatter tætningslister omkring døre og vinduer og sikre, at vores ovne arbejder effektivt . Der er en række andre mindre ting , vi kan gøre , dog , der tilsammen vil spare masser af energi så godt. Her er nogle ideer til, hvordan man kan spare endnu mere energi omkring dit hjem .

Du skal bruge:
støvklud
. Område tæpper .
Trøjer.
LED-lys .

Bevægelsesdetektor lamper .
Magt bar .
Tænker om at spare energi .


1 .

Brug en støv klud til at rengøre dine lamper og pærer . Rene pærer er lysere end støvede pærer , så du behøver måske ikke at tænde dette andet lys .
2 .
Fjern dit vindue air condition i løbet af vinteren . Vinduet air condition anlæg ikke giver en meget stram luft sæl , og kold luft og træk vil arbejde sig rundt enheder tilbage i vinduet .
3 .
Læg område tæpper på dine gulve . Område tæpper vil gøre dine fødder føles varm , hvilket igen gør hele din krop føles varm .

4 .
Installer bevægelsesdetektor lamper på ydersiden af dit hjem for at eliminere behovet for at forlade udendørslamper på i løbet af aftenen og natten . Enhver, der kommer mod døren vil aktivere lyset , så de kan se , men du vil ikke blive brændende elektricitet til ingenting .
5 .
Brug LED ( light emitting diode ) lys i stedet for gamle stil glødepærer når dekoration til ferien . Lysdioderne er omkring 80 procent mere energieffektive end ældre pærer .
6 .

svarer til størrelsen på puljen til madlavning element , mens madlavning i køkkenet . Sætte en lille gryde på en stor del affald magt .
7 .
Hold dit køleskab og fryser fuld ( bare være sikker på at efterlade nok plads for luft til at flytte ) . En fuld køleskab eller fryser , kan opretholde sin temperatur bedre med døren åbning og lukning end én , der kun er delvist fyldt.
8 .
Tjek dit køleskab dør segl ved at sætte en dollarseddel i dør , så lukke det . Hvis lovforslaget bliver siddende , seglet er fint , men hvis lovforslaget falder til jorden , er sælen slidt op , og du skal erstatte det .
9 .
Planlæg apparatet brug . I løbet af dagen , er energiefterspørgslen højeste og du vil lægge større belastning på elnettet . Løb apparater som din opvaskemaskine og vaskemaskine i aften vil reducere belastningen på nettet , og i nogle områder ( hvor strømmen er prissat baseret på den tid af dagen ) , spare dig nogle penge.
10 .
Eliminer " fantom " belastning . Masser af apparater trække strøm , selv når de ikke er tændt ( se alle de små røde , grønne og blå lys ) . Sæt disse apparater i en power bar , og du kan nemt slå dem alle helt ud med kontakten .
11 .
Sluk for din skærm , når du er væk fra din computer ( eller få den gå til " sleep " efter 5 minutter) . Skærmen forbruger mere end halvdelen af den elektricitet hele din computer system bruger .

gode råd og advarsler


 • Udnyt af spisetid til at gøre nogle undervisning om energibesparelser. Har dine børn dele en par ting , de gjorde for at hjælpe spare energi den dag . Simple ting som at slukke for lyset, når de forlod et rum eller afbryde deres mobiltelefon oplader kan alle bidrage til hjem energibesparelser .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.