hvordan man kan tage en fugl bad i fængsel eller fængsel

Nogensinde blevet låst op ? Godt, hvis din i en mand celle eller hvis du har en gensidig aftale med din celle kammerat , kan du rense dig selv nemt , når institutionen er på låse , eller hvis Correctional officer bliver en ****. I fængsler over hele nationen , kan nye deltagere være et mål for aggressive indsatte der har behov for at frigøre stress . Hvis de ikke har nogen anden undskyldning for at hamre løs på dig , og du lugter af vejen dræber fra hoppe i en container , mens forsøger at unddrage sig myndigheder , før man bliver arresteret , godt du bare kan være i strid for at negligere din egen personlige hygiejne , de fleste indsatte finder denne offensiv , og kan ty til fysisk disciplinære foranstaltninger . Hvis din i en racistisk politisk styret institution , såsom alle de dejlige faciliteter i Californien , du bare kan få slå op af den meget dem , der formodes at støtte dig . Som du måske har hørt , fængsler er en sump af svamp og bakterier , der kan forårsage infektioner som ring orme , staph infektion , og klamydia . Dette skyldes, at officerer gør den indsatte arbejdstagere ( trustees ) rene cellerne . Du tror det timelønssats de indsatte modtager, er nok motivation for dem at gøre en grundig rengøring ? Tro om igen , har du ikke lyst til at fange en kød spiser sygdom eller få besøg af din kæreste eller kone med en ring orm på din pande . Så tag disse trin for at afværge de mikroskopiske sundhedsfarer , der findes i din kommune eller stat fængselscelle . Nogen kan få fængslet , især i disse dage med alle de nye love bliver overholdt. Så vær klar dig selv , og tage en fugl bad i den uheldige tilfælde af din arrestation

Du skal bruge:
En ren ( angiveligt ) håndklæde , et stykke sæbe ( komplimenter af fængsel eller fængsel dit dømt i ) , en tom mælk /juice karton fra din tidligere måltid , en celle kammerat , som kunne pleje mindre eller et fængsel lavet forhæng ( at » .


1 .
Forbered din bar af sæbe og rense din tomme mælk /juice karton . Din gonna ønsker at udføre denne så hurtigt som du kan for høflighed over for din celle kammerat eller stedfortrædere , der kan gå af . Hvis du allerede været igennem systemet , så ville du sikkert gøre et gardin for mere privatliv . Husk at placere dit rene tøj på din rack ( seng ), så de ikke bliver våde . Også anmode eller trillebør brusebad hjemmesko eller købe det i fængslet Commissær butikken . Du burde virkelig ikke gå rundt barfodet fordi din kan få store fodsvamp og bare i tilfælde af din celle kammerat angriber dig mens du tager din fugl bad . Du kan glide og falde , når de deltager i hånd til hånd kamp på en glat overflade , så vær forberedt .

2 .
Tid til " Bird Bath " . Stå over i rustfrit stål toilet , med venstre ben i venstre side og højre ben på højre side , afhængigt af hvor vasken er placeret . nå op over og tænd vandhanen og fylde din lidt mælk /juice karton med vand . Hæld det over dit hoved og splash det på områder af din krop , du ønsker at rengøre . Ikke har for meget sjovt , fordi din gonna nødt til at rense alt vandet , der misser toilettet og skaber vandpytter på cellen gulvet , hvis der ikke er nogen afløb hul . Skumme op hurtigt med den lille bar af sæbe og skylle ved at hælde over dit hoved og krop . Skyller ud i toilettet , hvis du tilfældigvis til at fylde det op .
3 .
Tør af med din rene fængsel /fængsel udstedt håndklæde . Når din færdige tørring , lå de beskidte håndklæde på det våde gulv og nyde alle de vand, du spildt på jorden , ring det ud i toilettet og skyl , gentag så mange gange det er nødvendigt. Efter jeres gennemstegt Holler på Correctional officer eller administratoren for at få dig et nyt.

gode råd og advarsler • Bird bade er også nødvendigt efter et værk ud rutine , mens i isolation .
 • Hygiejne er vigtig bag tremmer , fordi den viser hver en omkring dig , at du er villig til at gøre , hvad du skal gøre .
 • Nogle fængsler er velsignet med kvindelige betjente , der er attraktive , så denne er godt , hvis du tror, du har nok spillet for at imponere en kvindelig stedfortræder .
 • fleste fængsler er der givet to håndklæder , bar af sæbe , tandpasta og tandbørste . Brug den konservativt .
 • Nogle institutioner ikke tillade dig at tage fuglen bade , mens andre kunne pleje mindre . Spørg rundt omkring de regler og forskrifter bare for at spille det sikkert .
 • Må ikke oversvømmelse din celle , politiet bare kunne komme i slå dig ned , eller kaste dig ind i hullet .
 • Respekter din celle kammerat især hvis han er en garvet veteran eller værre , en lifer . Han bare kan lære dig et par lektioner .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.