hvordan man overlever en røveri

Der er du , der arbejder som kontorist i en dagligvarebutik eller som en kasse af en restaurant , pasning din egen virksomhed , når en røver går i. En forbryderiske leder karakter kommer i , svinger et våben og kræver , at du giver ham de penge i register . Desværre er disse situationer sker mere end du sørge for at tænke over . Tusindvis af virksomheder er berøvet hver dag, og at tilføje til det , er tusindvis af individer udnyttet så godt. Den lyse side er , at der oftere end ikke , at ofrene kun mister deres penge og værdigenstande , og ikke deres liv . Hvis du er røvet , kender du , hvordan du overlever de erfaringer ? Her er nogle nyttige tips til at sikre, at du forbliver sikker , hvis denne situation nogensinde sker for dig
1 .
Først og vigtigst af alt, bevare roen . Som jeg sagde , i de fleste røverier , er offeret ikke skadet . I de fleste tilfælde , at offeret er såret eller dræbt , er det fordi de ikke bevare roen . Meget sjældent, at en røver går ind i et røveri med den hensigt at såre eller dræbe nogen . Bevare roen og du bør bøde .
2 .
Følg røveren anvisninger nøje. Alle dine penge og alle dine ejendele kan erstattes . Det eneste , der ikke kan udskiftes , er dit liv . Når et røveri starter , er din eneste mål er at komme igennem det uskadt.

3 .
Mens røveriet , der foregår , være meget opmærksom på røveren 's oplysninger. Er han høj eller kort ? Hvad er hans bygge ? Hudfarve ? Har han nogen identificere funktioner som tatoveringer eller ar ? Prøv at huske så meget som muligt .
4 .
Når røveri er slut , skal du ikke gøre noget før du er 100 % sikker på , at røveren er væk . Må ikke få dig selv skudt , fordi du ringede til politiet , mens den kriminelle stadig var ca. Når du er sikker på kysten er klar , ringe til politiet .
5 .

Mens vi venter på politiet , skriv alle oplysninger , som du kan huske om røveren og røveri . Med sådan en traumatisk oplevelse , kan du glemme vigtige detaljer , der vil hjælpe de retshåndhævende gøre deres job .

gode råd og advarsler


 • Aldrig udfordring en røver !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.