jordskælvet nødprocedurer

Jordskælv giver ikke nogen advarsel om , når de vil ske . Dette gør det nødvendigt for folk , der bor i jordskælv udsatte områder at kende hasteprocedurer på forhånd for at overleve og jordskælv . Undervis disse procedurer for at dine børn og dine medarbejdere . Har øvelser for at sikre, at alle ved, hvad de skal gøre , når jordskælv forekomme uden varsel

da jordskælvet Strejker


Få på dine knæ og hurtigt få under et skrivebord eller andre møbel , så snart du føler rumlen af et jordskælv . Skrivebordet eller møbler beskytter dig fra at falde debris . Sørg for, at alle omkring dig er nedenunder noget . Må ikke stå eller sidde på gulvet ved siden af noget tungt , der kan falde , såsom en bogreol . En faldende reol kan forårsage alvorlige skader .

Hvis du ikke er i nærheden af møbler , kan du altid tilbage selv i et hjørne og sidde ned . Du kan også stå i en døråbning , som er strukturelt lyd . Sørg altid for at holde sig væk fra enhver døre og vinduer . Du ønsker måske at snige et højdepunkt på , hvad der foregår udenfor , men ignorere den følelse og beskytte dig selv og de mennesker du er sammen med . Sørg for at dække dit hoved med noget , der kan være omkring dig , selv om det er noget lille som en bog eller endda en jakke .

beskytte din krop


Læg dit hoved ned og blonder fingrene bag nakken . Sæt dit hoved ned så langt som du kan , mellem dine knæ hvis det er muligt . Dette bidrager til at beskytte dit hoved fra flyvende objekter . Du ønsker at gøre din krop så lille som muligt . Også , dækker dine ører . Jordskælv modregne alle slags sirener og alarmer , som kan forårsage skade på dine ører . Luk dine øjne til at beskytte dem mod støv , at jordskælvet rører op fra beskadigede bygninger og faldende murbrokker . Ophold i oprullet stilling, indtil ryster stopper .

Bagefter


Kontrollér , at folk omkring dig er alle ret. Sørg for, at ingen er fanget af tunge genstande eller faldet snavs . Se efter tegn på blødning på mennesker som stød fra jordskælvet kan sløve deres følelse af smerte et øjeblik.

Vær sikker på at det er sikkert at forlade bygningen , hvis det er hvor du er . Hvis det er nødvendigt , vent til redningsarbejdere at komme til dig og hjælpe dig forlade bygningen sikkert . Må ikke ind i bygninger eller anden grund efter jordskælv indtil redning og politiet har fundet det sikkert .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.