kræftrisici af kommercielle fjerkræavl & deres foder

For at kontrollere tarmparasitter , stimulere væksten , forbedre farven på kyllingekød og reducere deres stress på kommercielle landbrug , har en tendens producenter af kommercielle kyllinger til at brødføde deres kyllinger med tilsætningsstoffer , der har negative virkninger på menneskers sundhed. Disse fodertilsætningsstoffer indeholder antibiotika arsenforbindelse kendt som roxarsone , som bruges til at gøre kyllingerne sundere i form af større bryster og mere lyserød hud . Roxarsone menes at forårsage sygdomme som kræft hos mennesker . Dette er ifølge forskningen undersøgelser offentliggjort i 2008 i " Environmental Health Perspectives ", en online- tidsskrift National Institute of Environmental Health Sciences og udført af Dr. . Partha Basu , en lektor ved Institut for Kemi og biokemi ved Duquesne University

fodertilsætningsstoffer


Siden 1960'erne har kommercielle kylling landmænd fået hjælp af disse fodertilsætningsstoffer til at producere overdimensionerede fugle , og det er blevet en almindelig praksis i hele dette kommercielle industrien . Antibiotikummet fundet i kyllingefoder bruges til at beskytte kyllingerne fra sygdomme og infektioner , men også inducerer blodkar vækst , hvilket gør kødet synes mere saftige . Problemet med dette er , at det kan producere unormale menneskelige cellevækst så godt. Denne vækst fører til udvikling af kræftceller , ifølge forskning udført af Dr. Basu et al .

Landbrug betingelser


Den kyllinger er rejst i overfyldte og uhygiejniske vilkår i landbruget , hvilket fører dem til at optage den meget sygdomme og infektioner, kylling producenter anvender disse skadelige antibiotika for at sikre sig mod . Desværre er disse samme antibiotika forårsager unormal vækst resulterer i kyllinger og i nogle tilfælde kan forårsage bakterier mutationer og medicinresistens i dem også. Der er bekymring for, at der kunne være lignende virkninger på mennesker , som indtager disse kyllinger til mad .

Angiogenese


De stoffer, der findes i de antibiotika, der anvendes i kyllingefoder kan give sundhedsmæssige problemer som kræft hos mennesker , ifølge Dr. Basu 's forskning . Når en stigning i dannelsen af yderligere blodkar sker, producerer deres lyserøde pigmentering , kan det gøre det samme hos mennesker også af overproduktion yderligere celler . Denne vækst proces kaldes angiogenese og findes i mange kræftformer og andre sygdomme . Forskning udført af USDA har også fundet sammenhæng mellem arsenforbindelse fundet i kyllinger og en virkning på menneskers celler .

Kylling Affald


Ud over at være fodret disse skadelige tilsætningsstoffer , kyllinger anvendes også i foder til andre husdyr såsom kalkuner og grise så godt. Kylling affald , der normalt anvendes til landbrugsdyr felt gødning og i handelsgødning , kan påvirke vandforsyningen i jorden og på overfladen . Forskere er bekymrede over, bliver konstant udsat for disse skadelige tilsætningsstoffer findes i kommercielle kyllingefoder kan potentielt føre til kræft for forbrugerne såvel som for den kommercielle kylling landmænd .

Commerial Kylling Landbrug

De, der arbejder i den kommercielle kylling landbruget er i risiko for at udvikle kræft på grund af deres indånding af støv fra kyllingen foder og affald, der indeholder disse tilsætningsstoffer , ifølge Dr. Basu 's forskning . De negative virkninger af forbrug eller kontakt med kylling og deres foder , ikke er overbevisende , da der ikke er rapporteret sygdomme at basere solide resultater på . Alle rapporter vedrørende denne er baseret på videnskabelige undersøgelser og laboratorieundersøgelser . Roxarsone er godkendt til brug i kyllinger af FDA . Trods nonconclusive bevis for dens leder virkninger på mennesker , er forsigtighed stadig tilrådes med hensyn til forbrug og håndtering af kommercielle kyllinger , ifølge Dr. Basu .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.