laptop stråling effekter

Med verden bliver mere og mere elektronisk , kan nogle spekulerer på, om nogle af disse nye teknologier udgør nogen fare , især stråling fra noget, som vi bruger hver dag , såsom en bærbar computer . Selv laptops gør udsender stråling , er chancerne for at blive syge af laptop strålingsemissioner forbliver små . Der er dog visse bekymringer med varme, der genereres fra bærbare computere

Betydning


The New York Times rapporterer, at 54 procent af amerikanerne i alderen 18 til 30 egne mindst én bærbar . Imidlertid har kun få undersøgelser er foretaget af virkningerne af laptop stråling . Dette vækker bekymring blandt mange brugere af bærbare computere fordi vi ofte tilbringer timer med vores bærbare computere i fysisk kontakt med vores krop . Selv hvis du ikke har en bærbar computer , trådløs internetadgang , også kendt som " Wi-Fi , " kan stadig udsende stråling i luften , ifølge en BBC rapport .

Overvejelser


Det er vigtigt at bemærke, at selv virkningerne af bærbare stråling har ingen endelig videnskabelig konsensus , er den form for stråling fra radiobølger , tv og bærbare skærme betragtes som lav energi , ikke- ioniserende stråling . Ikke-ioniserende stråling generelt ikke har energi til at bryde kemiske bindinger og give sundhedsmæssige problemer forbundet med ioniserende stråling fra nukleare kilder , ifølge Miljøstyrelsen .

Misforståelser


Laptop skærme ikke udgør nogen fare for øjne , hævder Sundhed Fysik Society. Den fælles spørgsmålet om " træthed i øjnene " normalt kommer fra set- up fra computeren . En lysstyrken for høj , sidder for tæt på skærmen og skærmens højde er almindelige kilder til træthed i øjnene . Hertil kommer , regulerer Food and Drug Administration stråling emissionsnormer fra bærbare computere .

Advarsel


Den eneste mulige fare mod virkningerne af bærbare stråling er " varmestråling ", også kendt som varme . Alt, hvad der har varme , såsom den menneskelige krop , udsender vil termisk stråling, i henhold til University of New Mexico . Varmestråling er ikke som den type af farlige stråling i forbindelse med nukleart materiale . Når de bringes på kønsorganerne , men kan varme fra bærbare computere forårsage sterilitet hos mænd og kvinder, men sædcellerne er mere tilbøjelige til at varme skader end æggestokke , ifølge BabyCenter .

Forebyggelse /Solution

Den nemmeste måde at forhindre eventuelle reproduktive skader fra bærbare termisk stråling er simpelthen at sætte din bærbare computer på lårene , eller bruge det på et skrivebord . Hvis du er gravid , skal du placere den bærbare computer hvor som helst , undtagen maven , i henhold til Health Physics Society . Når du køber en bærbar computer , så sørg for at lede efter det amerikanske Department of Health og Human Services mærke bekræfter , at det er blevet testet for sikre niveauer af stråling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.