miljømæssige konsekvenser ved bortskaffelsen af papirhåndklæder

US Environmental Protection Agency hævder , at 34 procent af fast affald består af papir . Halvdelen af at papir er så genanvendt eller komposteret , resten ender på lossepladser , hvor det nedbrydes meget langsomt

Kun én gang


Køkkenrulle bruges kun én gang og derefter kasseres . De er så smidt i skraldespanden og i sidste ende en losseplads .

Virkninger af Blegning


Mange mærker af papir håndklæder er bleget . Dioxin er et biprodukt af den blegning processen , og det kan forårsage fosterskader og kræft .

Håndklæder fra genbrugspapir


Som en mulighed for at bleget papir håndklæder , er nogle mærker lavet af genbrugsmaterialer . De skar ned på affaldet og tage mindre energi at producere . Papirhåndklæder ikke kan genanvendes efter brug .

Håndklæder i toiletter


Anvendelsen af foldede papirservietter i den offentlige toiletter bidrager til problemet. Folk har en tendens til at bruge mere end de behøver , hvilket bidrager til papiraffald .

Air Dryer Alternativ

Hvis de får valget mellem en køkkenrulle og en luft tørretumbler , skal du bruge tørretumbler . En hånd tørretumbler bruger mindre energi end fremstilling af papir håndklæder , og der er ingen spild .

Reducer Papir Brug

I stedet for at bruge køkkenrulle derhjemme , skal du bruge en klud , en karklud eller en svamp til at rydde op . Vask eller skyl disse materialer efter brug for at holde bakterier i at formere sig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.