national standard for høj synlighed offentlig sikkerhed veste

American National Standards Institute ( ANSI ) og International Safety Equipment Association ( ISEA ) kombinere at fastsætte standarder for high- synlighed beklædning til dem, der arbejder i nærheden af farlige områder . De standarder , der blev ajourført i 2007 , omfatter anbefalinger om minimum reflekterende materiale , hvor reflekterende materiale kan findes , og hvor særlige funktioner kan være placeret

Hvem bærer Veste


Disse højtprofilerede veste er beregnet til folk, der arbejder tæt på kørende trafik og entreprenørmateriel, herunder politifolk og brandmænd arbejdsulykker , bygningsarbejdere på vej projekter eller bygningsarbejdere på bygninger tæt på befærdede veje og byområder .

Hvad gør disse Veste høj synlighed ?


Det er det materiale, de er lavet af . Baggrundsmaterialet er typisk lavet af en fluorescerende farve , der giver vesten for at være synlig i alle forhold . Den retroflective materiale sender lyset tilbage til førere for at lade dem vide, at der er nogen i nærheden af kørebanen . Så er der kombineret præstation materiale , som kombinerer baggrunden og retroflective materialer . Producenter bruger CPM til at bidrage til at opfylde de minimumsstandarder for reflekterende materiale , og at materiale hjælper fordele disse materialer i flere klasser .

præstationsklasse 1


Det er de mindst synlige typer af disse veste , og som ikke anses for acceptable for dem, der arbejder i kørebanen betingelser , fordi de bruger kun det mindste beløb af materiale ( 217 kvadrat inches af baggrundsmateriale , 155 kvadrat inches af retroflective eller CPM med baggrundsmateriale eller 310 kvadrat inches af CPM uden baggrundsmateriale ) .

Præstationsklasse 2


præstationsklasse 2 veste kræve 755 kvadrat inches af baggrunden materiale eller retroflective eller CPM med baggrundsmateriale lig 201 kvadrat inches . Disse højere standarder gør denne vest mere synlige i dagslys , og tilbyder bæreren mere dækning i torso området . Dette er det nødvendige minimum for at arbejde på føderalt motorvejsprojekter . Disse veste er også båret af dem, der udfører slåning , inspektion , landmåling , opkrævning af vejafgifter eller incident response opgaver .

præstationsklasse 3

Klasse 3 veste er forpligtet til at have 1. 240 kvadrat inches af baggrundsmateriale eller retroflective eller CPM med baggrundsmateriale svarende til 310 kvadrat inches . Reflekterende materiale er også tilføjet til arme og ben . Disse veste er bedst til at arbejde i belastede områder , hvor der ikke er barrierer mellem arbejdstagere og vejbanen, og for vejarbejde om natten. Flaggers , alarmcentralen at arbejde om natten og civilt beredskab bære disse veste .

præstationsklasse E

præstationsklasse E anses enten bukser eller shorts , der er lavet med samme reflekterende materialer som veste . Disse beklædningsgenstande kan bruges sammen med en klasse 2 eller 3 vest for arbejde i travle vejbane betingelser . Klasse E beklædning er forpligtet til at have 465 kvadrat inches af baggrundsmateriale , eller retroflective eller CPM kombineret med baggrundsmateriale svarende til 108 kvadrat inches .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.