opdagelsen af en almindelig forkølelse

Den " forkølelse " er den mest almindelige sygdom , der inficerer mennesker . Det er egentlig ikke en enkelt sygdom , men er forårsaget af en række forskellige virus , der alle inficerer de øvre luftveje

oprindelige beskrivelse


Mens en almindelig forkølelse har uden tvivl smittet mennesker i årtusinder , blev det først beskrevet som en sygdom i det 16. århundrede . Det blev kaldt den " kolde " , fordi symptomerne var sidestilles med udsættelse for koldt vejr .

Benjamin Franklin


I det 18. århundrede , studerede amerikansk grundlægger Benjamin Franklin en almindelig forkølelse . Han opdagede , at en almindelig forkølelse overføres mellem mennesker , især når de er i lukkede rum .

Rhinoviruses


I 1946 den britiske regering , der er nedsat en særlig enhed til at opdage årsagerne til almindelig forkølelse . I 1950'erne , opdagede de rhinoviruses , nogle af de fælles virus , der forårsager sygdommen .

Coronavirus


I midten af 1960'erne , opdagede Forkølelse Unit Coronavirus , en anden , sjældnere , type af virus , der forårsager den fælles kold .

mulige behandlinger

Den fælles Kolde Unit kiggede ind behandlinger for de almindelig forkølelse i 1970'erne . De opdagede , at nogle stoffer kan forhindre infektion i nogle tilfælde , men var ikke i stand til at udvikle nogen praktisk behandling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.