oplysninger om kørestol sikkerhed

Om nogen var født med behovet for at bruge en kørestol eller bruger en følge af andre omstændigheder , der er vigtige ting at overveje , når det kommer til sikkerhed . Kendskab til korrekt måde at bruge en kørestol , kan forhindre andre skader

Balance


Bestem din tyngdepunkt , når man sidder i en kørestol . Fordi du ikke bare afbalancere dig selv, men også stolen , være yderst opmærksom på stabilitet og ligevægt .


Når nåede at plukke noget op fra gulvet , samle den op fra siden i stedet for at nå frem mellem dine knæ . Sørg også for hjulene er låst for at undgå uønskede bevægelser og belastende .

kantsten


Prøv at undgå at gå over kantsten ved at lede efter ramper eller andre handicappede tilgængelige entryways . Hvis du skal forhandle en bremse , skal du bruge hjælp .

hælder


Du må ikke overvurdere din styrke, når det kommer til at gå op og ned ad bakker . Kend dine begrænsninger , før du forsøger en skråning .

Traveling

Når man rejser i en kørestol , er det vigtigt at forstå de tie-downs og låsemekanismer , at handicappede-køretøjer med adgang er udstyret med . Når det er muligt , overføre den handicappede til en standard køretøjets sæde og bruge en almindelig sikkerhedssele . Men , fordi overførslen er det ikke altid muligt eller logisk , skal du sørge for kørestolen er fastgjort korrekt og vender fremad.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.