procedurer for løsning af sikkerhedsspørgsmål

Sikkerhed i ethvert område , men især på arbejdspladsen , er den bekymring hos alle, som kunne blive berørt af faren . Dog må der udvikles procedurer på plads for at identificere , rapportere og løse de problemer , så de bliver løst i det lange løb . Kommunikation i dette tilfælde er det vigtigste at være sikker på, at alle forstår de risici , og de implementerede procedurer

Identifikation


Gør det klart , at når nogen finder et sikkerhedsmæssigt problem , bør indberettes . Det bør også fastsættes ud af, hvem problemer bør indberettes til . En kæde af kommando skal etableres. Afgøre, hvilken slags foranstaltninger der taget . Problemet kan blive dokumenteret i en rapport , kan udsagn tages , fotografier af problemet kan optages , eller en række andre procedurer kan gennemføres . Lav en komplet register over sikkerheden spørgsmålet, så dem, der forsøger at løse det have så meget information som muligt .

Solutions


Når problemet er blevet registreret og alle de oplysninger, der indsamles , bør det blive videregivet til dem med magt til at løse problemet . Dette kunne være en enkelt leder , et udvalg af embedsmænd , eller endda en bestyrelse , hvis eneste job er at beskæftige sig med sikkerhedsspørgsmål . Når problemet er blevet rapporteret på dette niveau , bør den eller de personer, komme med løsninger . Nemmere at løse sikkerhedsproblemer kan tages hånd om på et lavere niveau ( spørgsmål , der kun berører en enkelt område eller en lille gruppe af ansatte) , men jo større et spørgsmål om sikkerhed , jo højere opløsninger skal komme fra .

iværksat og test


Når en beslutning er blevet truffet , det skal gennemføres . Hvis den første løsning løser problemet , har sikkerheden spørgsmålet blevet taget hånd om . Men hvis løsningen kun er delvis, eller det ikke virker på alle , processen skal gået igennem igen, og andre løsninger skal blive retsforfulgt . Løsninger vil normalt være begrænset af ressourcer såsom penge og arbejdskraft , men de mere alvorlige et spørgsmål om sikkerhed er , jo flere ressourcer vil være til rådighed til at ordne det . Ofte , denne form for proces skal udholdt flere gange bare for at løse et enkelt spørgsmål om sikkerhed , og hver gang en anden løsning , skal prøves , indtil problemet er elimineret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.