sikker brug af komprimeret gas flasker

Gasflasker bruges til at transportere og opbevare tryk gasser . Ulovlig anvendelse af komprimeret gas flasker kan resultere i alvorlige skader og i nogle tilfælde , død . Enhver, der beskæftiger sig med fremstilling eller reparation af gasflasker bør vide hvordan man sikkert bruge og transportere dem . Også alle , der ejer , fylder eller bruger gasflasker mens de er på job, bør være opmærksomme på den potentielle fare , der kunne komme omkring som følge af deres dårlige håndtering

Træning


Den komprimeret gas Association ( CGA ) har skabt de tekniske specifikationer , sikkerhedsstandarder og uddannelse og undervisningsmaterialer , der anvendes i den industrielle gasindustrien siden 1913 . Nye medarbejdere og alle andre involveret i håndteringen af gasflasker bør gennemføre en uddannelse efter mandat fra CGA at opnå de nødvendige færdigheder til sikkert at gøre deres job . Det er vigtigt, at de er opmærksomme på de risici , der går langs med brug af komprimeret gas flasker . Denne uddannelse vil give brugerne mulighed for at gøre visuel inspektion på gasflasken og dens vedhæftede filer at afgøre , om der er nogen skader . Buler , buler og scorch mærker er eksempler på visuelle indikatorer for skader . Hvis skaden er påvist i en gasflaske , vil det ikke være godkendt til brug . Brugere også vil blive trænet til at udføre visuelle inspektioner for at kontrollere , at flaskerne blev fremstillet til de standarder og specifikationer af CGA -lovgivningen.

brug retningslinjer


Personer , der håndterer gasflasker bør bære sikkerhedssko og andre personlige værnemidler ( PPE ) når det er nødvendigt . Komprimeret gasflasker bør ikke anvendes til andet end transport og oplagring af gas . Gasflasker må ikke tabes , valset eller trukket . Gasflasker skal bruges i en lodret eller oprejst stilling , medmindre andet er angivet . Komprimeret gasflasker også bør være forsvarligt fastholdes for at forhindre dem i at falde eller vælte . Dobbelt -tjek for at sikre du har det rigtige gasflasken , før du bruger den . Før du tilslutter gasflasken til udstyr , så sørg for regulatoren og rør er passende for den type af gas og tryk der anvendes . Flaskeventiler skal lukkes og støv hætter skal være lukket, når komprimeret gasflasker er ikke i brug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.