sikkerhed for en rækkevidde gaffeltruck

Det gaffeltruck er et meget nyttigt køretøj , der øger produktionen og kan forhindre rygskader . Nå gaffeltrucks er i stand til at laste, transportere og placere tunge genstande på høje hylder . Selvom de er gavnlige på arbejdspladsen , når de bruges forkert , de kan forårsage skade og endda død . Ordentlig uddannelse er afgørende for dem , der kører en rækkevidde gaffeltruck

Driving en gaffeltruck


En gaffeltruck drev forskelligt end en bil . Baghjulene styre en gaffeltruck , mens forhjulene på en bil gør styringen . Det er mere svært at stoppe en gaffeltruck hurtigt eller sno sig og bevare kontrollen .

Tipping


Belastningen på en gaffeltruck skal holdes på den opadgående side ved kørsel på en skråning . Ellers kan rat ikke har nok vægt på dem, og gaffeltruck kunne vælte . Rækkevidde mekanisme bør ikke udvides under kørslen .

Kørsel i Reverse


Nogle gange er det nødvendigt at køre i bakgear , da lasten kan hindre din vision. Vær ekstra sikkerhedsforanstaltning ved kørsel i bakgear.

Sikkerhed begrænsninger


Gaffeltruck skal have driver-fastholdelsesanordninger. Mange skader eller dødsfald , når en chauffør forsøger at springe fra en gaffeltruck , der er deponering . Det er meget sikrere at forblive i den sikkerhedssele derefter forsøge at springe fra gaffeltruck .

Vedligeholdelse

Undersøg gaffeltruck ofte for at sikre , at det er i orden. Alle sikkerhedsforanstaltninger bør være operationel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.