sikkerhedsspørgsmål på jobbet

Sikkerhed på arbejdspladsen spørgsmål vil variere fra arbejdssted til arbejdssted . Disse sikkerhedsproblemer kan udgøre en fare og forårsage skader , hvis de ikke behandles . Korrekte procedurer og politikker skal være på plads , at begrænse mængden af skader og farer på et job

Identifikation


identificere og afhjælpe eventuelle sikkerhedsmæssige problemer så hurtigt som muligt . Dette vil mindske sandsynligheden for en skade opstår på jobbet .

Anmeldelse


Alle bør informeres om de forskellige arbejdspladsen sikkerhedsspørgsmål via en sikkerhedsbarriere møde . Dette vil give alle en chance for at høre og forstå problemerne. En mulighed for medarbejderne til at levere løsninger og tilbagemeldinger kan også hjælpe .

Total Involvering


Ledelsen skal få alle involveret og bekymret på arbejdspladsen-sikkerhedsspørgsmål. Samlede engagement kan hjælpe med at mindske antallet af ulykker og personskader .

Statistik


Ledelsen skal vise fakta og statistikker til medarbejdere vedrørende arbejdspladsen-sikkerhedsspørgsmål. Dette vil give medarbejderne en bedre forståelse af , hvor de er , og hvor de skal være i form af at reducere skader .

Påmindelse

Alle medarbejdere skal have en lamineret kort i deres arbejdsområde eller i nærheden af deres skrivebord , at skitseres de væsentlige sikkerhedsspørgsmål .

Mål

En virksomhed skal skyde for nul ulykker og personskader . Eventuelle negative årets udgang varianser skal løses af ledelsen . En handlingsplan bør indføres for at fjerne eventuelle problemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.