tilladte indhold af jern i drikkevandet

Takket være aktioner US Environmental Protection Agency , dette land har en af de sikreste vandforsyningen i verden. Agenturet , sammen med statslige organisationer , sikrer renholdelse af drikkevand ved hjælp af rent drikkevand fungere som dets guide . Det handler sæt primære og sekundære standarder for kemiske , mikrobiologiske , radiologiske og fysiske forureninger tilladte i vand . En sekundær standard , som er en vejledende og ikke håndhæves ved lov , er for jern , som kan være til stede ved et niveau på 0 . . 3 mg per liter vand

Tidsramme


Sikker Drinking Water Act blev underskrevet i et lovforslag i 1974 . Den er blevet ændret to gange --- i 1986 og 1996 --- at beskytte drikkevandet ved kilden .

Misforståelser


Jern betragtes et forurenende stof i vand , fordi det kan ændre smag og udseende , men ikke for skader sundhed virkninger . Faktisk er jern nødvendigt for et godt helbred , fordi det transporterer ilt i blodet .

Typer


Der er to typer af jern , der kan være til stede i vand : opløselige er den mest almindelige form og fremstår som rødbrune partikler i et glas klart vand ; uopløseligt jern synes at ændre farven på vandet til rød eller gul og kan påvirke smag og udseende .

Forebyggelse /Solution


Vand kan testes for at afgøre , hvilke typer af jern til stede og blive behandlet for at bringe jern niveauer i overensstemmelse med føderale retningslinjer . Behandling omfatter beluftning , filtrering og kloring.

Overvejelser

Den rent drikkevand Act og dets regler gælder ikke for flaskevand eller vand fra privatejet brønde , der tjener mindre end 25 mennesker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.