vigtigheden af sikkerhed i arbejdsmiljøet

Det er meget vigtigt at opretholde et sikkert arbejdsmiljø . Medarbejdere skal have et sted at arbejde , der er fri fra farlige forhold, der kan forårsage personskade, død eller alvorlig fysisk skade . Skader på medarbejderne påvirke virksomheden og den tilskadekomne medarbejder

Effekter


Når en arbejdsmiljø er ikke sikkert , medarbejderne kunne blive alvorligt kvæstet . Dette kan være en meget traumatisk oplevelse for den ansattes familie . Det kan føre til tabt arbejdsfortjeneste for den ansatte samt en tung økonomisk byrde .

OSHA


Hvis en virksomhed ikke overholder Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , det kunne være pålagt bøder baseret på graden af overtrædelse . Organisationer , der falder ind under retningslinjerne for OSHA skal opretholde et arbejdsmiljø fri for farer, som eventuelt kunne medføre døden eller fysisk overlast .

Uddannelse


For at sikre et arbejdsmiljø stadig er sikkert , bør medarbejdere får uddannelse i alle sikkerhedsprocedurer herunder evakuering procedurer . Uddannelse giver medarbejderne mulighed for at beskæftige sig med begivenheder og omstændigheder , der kan føre til skade eller traumer på arbejdspladsen.

Operations


Når en virksomhed tilbyder et sikkert arbejdsmiljø , vil de operationer køre mere effektivt .

Motivation

Medarbejdere vil være mere motiverede og glade om deres job , når de får lov til at arbejde i et sikkert , farligt uden tjenestested .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.