Etik & HIV behandling

Etiske spørgsmål omkring hiv /aids omfatter tre kategorier : testning , behandling og forskning . Forskere fra University of California-San Francisco har udtænkt generelle retningslinjer , der kan anvendes på tværs af kulturer

Historie


I 1980'erne . når hiv /aids- epidemien var nyt , folk med HIV /AIDS blev diskrimineret , ofte voldsomt . Teknologiske fremskridt med hensyn til forståelsen af HIV give patienterne mulighed for at leve længere , hvilket etiske overvejelser at stige i betydning .

Betydning


Western kulturer fokus på de etiske individets rettigheder , mens andre kulturer , især i den østlige verden er mere optaget af de etiske af hiv , som det vedrører fællesskabet .

Typer


Forud for en blod draw, er læger forpligtet til at forklare emner såsom arten af hiv og rapportering procedurer vedrørende testresultater . Patienterne er garanteret fortrolighed i at teste , selvom hiv betragtes som en indberetningspligtige sygdom . Forskningen skal ikke indeholde interessekonflikter og sker kun med informeret samtykke .

funktioner


Der er ekstra forholdsregler beskytte HIV-relaterede medicinske pladeudgivelse . Der er state -by-stat og nation -by-nation forskelle om hiv-positive ansatte i sundhedssektoren og videregivelse love til deres patienter

Overvejelser

Undtagelser informeret samtykke omfatte tilfælde, hvor en patient var udsat for HIV i en medicinsk facilitet , testning rutine med henblik på seksuel kriminelle og regioner med obligatorisk nyfødte test . Hiv-testning er ved at blive en rutinemæssig del af prænatal pleje . Forskningsemner indebære risici og typisk ikke til gavn for emnet.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.