define spildolie

Olier er et fælles produkt rundt i huset og i erhvervslivet , der anvendes til smøring og madlavning . Kendskab til korrekt definition af olieaffald er ikke kun en ansvarlig handling , kan det endda spare dig penge og for at afbøde de negative konsekvenser af forkert bortskaffelse af det .

Identifikation


Spildolie betyder , at olie -baseret produkt, som er blevet anvendt eller kasseret , som regel fordi snavs og kemikalier forurener olien , ifølge Miljøstyrelsen .

Typer


Spildolie kan komme fra olieprodukter som brugt motorolie eller plante-baserede olier , ofte slået ind under kategorien " vegetabilsk olie , " sædvanligvis fra landbrugsafgrøder som nødder og sojabønner , ifølge EPA " Planteolier Fact Sheet ".

Betydning


Forkert bortskaffelse af olieaffald forurener miljøet og ruinerne en naturlig ressource. EPA statistikker viser, at over 200 millioner liter affald jordolie alene er forkert kasseres hvert år i USA .

Misforståelser


Folk antager ofte , at materialer, der kommer i kontakt med olie ikke er en olieaffald , rapporterer EPA . Brændstoffiltre er almindeligt smidt ud som dagrenovation , når de skal også være raffineret for anvendeligt materiale som metalskrot .

Forebyggelse /Solution

Du kan forhindre enhver forvirring om den korrekte definition af olieaffald ved genanvendelse. Mest brugte olie kan raffineres , hovedsageligt bare filtrering af urenheder , til genbrug eller anvendes til andre formål , såsom brændstof .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.