hvordan man kan forhindre svineinfluenza aka H1N1

Svineinfluenza er blevet rapporteret i 46 af de 50 stater . Dødsfald som følge af virus har nu nået 1. 000 i USA alene . Der er rapporter om over 100 børn dør af virusset . Ingen grund til panik selv . Der er ting, du kan tage for at forhindre, at få svineinfluenza

Du skal bruge: .
Hand sanitizer
Sæbe og vand .
Væv.
Respiratoriske maske .


1 .
Svineinfluenza smitter gennem dråber fra luftvejene , der ligner en almindelig forkølelse . Altid dække din mund og næse når du hoster eller nyser . Brug en engangs væv når det er nødvendigt . Også undgå at røre dit ansigt , næse eller mund for ofte med hænderne .
2 .
Ligesom andre virus , kan du aftale Svineinfluenza ved at røre ved objekter, der er forurenet med virus . Det er vigtigt at vaske dine hænder ofte med sæbe og vand . Hvis alt andet fejler bruge en alkohol baseret hånd sanitizer . Det er måske ikke dræbe virus, men dræber de fleste bakterier .

3 .
anden barrieremetode er iført en respiratorisk maske. Det tilbyder grundlæggende beskyttelse mod infektion . Højere kvalitet og dyrere masker er i stand til at filtrere nogle luftvejsinfektioner er dyrere .
4 .
Hvis der har været rapporter om svineinfluenza i dit område forsøge at undgå store offentlige forsamlinger . En person med svineinfluenza kan være smitsom med virus i flere dage før der viser tegn eller symptomer på infektion . Hvis du går til en offentlig indsamling skal du sørge for at der er god luftcirkulation .
5 .

Hvis du begynder at vise forkølelse eller influenza-lignende symptomer ikke gå på arbejde . Begynd normale retsmidler for forkølelse og influenza og blive hjemme fra arbejde eller skole . Kontakt din læge for at få oplysninger om en mulig svineinfluenza screening .
6 .
Få Swine Flu vaccinen. Vaccine er tilgængelig på vaccination klinikker organiseret af de lokale sundhedsmyndigheder afdelinger , sundhedspleje udbyder kontorer , skoler og andre private indstillinger , såsom apoteker og arbejdspladser . Tal med din læge om steder, hvor Svineinfluenza vacciner er givet .

gode råd og advarsler


 • sæsonbestemt influenza vaccine er den samme som svineinfluenza vaccine og er ikke forventes at beskytte mod 2009 H1N1 influenza . Sørg for at tjekke med din læge .
 • Folk har større risiko for at få svineinfluenza -virus omfatter gravide kvinder , mennesker, der bor og /eller pasning af børn yngre end 6 måneder , sundhedspleje og akut lægehjælp personale , personer i alderen 6 måneder og 24 år , og personer i alderen fra 25 til 64 år .
 • altid tjekke med din læge for lægehjælp og hvis du har spørgsmål vedrørende dit helbred .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.