hvordan man passerer en narkotika-test naturligt

Passing en urin stof test kan være stressende , når man har været involveret med medicin ( specielt marihuana )-men det behøver ikke at være . Hvad du behøver for at bestå dopingtest er . . .
1
Time

Først og fremmest skal du afstå fra enhver stoffer så hurtigt som muligt . Det bedste og mest sikre ting du kan gøre for at være sikker på at videregive din urin stof test , er at give dig selv tid nok . Marihuana kan påvises i systemet fra et sted mellem et par dage til 2 måneder. Normalt giver dig mindst 30 dage, hvor muligt-at være sikker på at du har skille dig af disse toksiner . Den hastighed , som Marijuana ikke vil blive opdaget i dit system , afhænger af dit stofskifte , hvor meget ukrudt , du har røget , og halveringstiden for THC .
2 .
Trænings
Da THC bor i fedtceller , der udøver vil hjælpe befri kroppen af fedt hurtigere , hjælper din krop til at udskille de spor af hash. Sved , at THC ud af dit system !

3 .
Drik masser af væske
Sørg for at fugte kroppen med vand , tranebær juice , og urteteer .
4 .
urinprøve
Sørg for ikke at give din første urin prøve af dagen. Prøv at tisse et par gange, før det er tid for dig at give din prøve . Første gang du tisse tendens til at være den mest beskidte . Drug metabolitter har en tendens til at bygge op i søvne .
5 .

Sauna
Selv om det ikke er bevist, at en Sauna vil hjælpe dig passere en narkotika-test , det gør dig til at svede , og det vil bidrage til at øge din metablism . Hvis du har adgang til en sauna , kan det være en god idé at gå svede lidt . Som jeg sagde , kan det eller kan ikke hjælpe , men det helt sikkert ikke vil såre .

gode råd og advarsler


 • Sørg ikke for drikke for meget vand , da det kan være farligt !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.