hvorfor skulle HPV vaccinationer være obligatorisk ?

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , mere end 20 millioner amerikanere er smittet med human papilloma virus ( HPV ) . En vaccine er nu godkendt og anbefales til mænd og kvinder alderen 9 til 26 i USA for at forebygge HPV , men det er ikke obligatorisk . Obligatorisk eller universel vaccination kunne forebygge omkring 11. 000 tilfælde af livmoderhalskræft hvert år , ifølge CDC

HPV-infektion


HPV -infektion er en seksuelt overført sygdom for mænd og kvinder . Den infektion forårsager kønsvorter hos nogle mennesker , mens andre ikke viser tegn eller symptomer . Det er manglen på symptomer, der fører til fortsat infektioner .

HPV Vaccine


Ifølge CDC , har en vaccine mod HPV været tilgængelige i USA siden 2007 for kvinder og siden 2009 for mænd . Vaccinen beskytter mod fire typer af HPV , hvoraf to er ansvarlige for omkring 80 procent af tilfældene af livmoderhalskræft .

Livmoderhalskræft /Genital Kræft


Ifølge American Cancer Society , der omkring 11. 000 nye tilfælde af livmoderhalskræft og mere end 10. 000 tilfælde af andre genitale kræftformer i USA hvert år .

Årsager til Vaccination


HPV-vaccinen har vist sig at være mere end 80 procent effektive til at forebygge infektion med de fire typer af HPV , som det er designet ifølge talrige undersøgelser af producenten og den offentlige sundhed organer såsom CDC , Verdenssundhedsorganisationen og akademiske institutioner . Nærmest universelle vaccination ville i gennemsnit reducere antallet af infektioner , kræft og efterfølgende besøg og behandlinger .

Folkesundhed

Højesteret fastslog i " Jacobson vs Massachusetts " (1905 ) , at der ikke er nogen forfatningstraktat beskyttelse fra obligatorisk vaccination . Dette skyldes, at offentlighedens ret til at være beskyttet mod sygdom overtrumfer retten for en person til at vælge at inficere offentligheden ved ikke at være immuniseret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.