interessante fakta om rygning

Rygning har været forgudede tidligere , præsenteret som " cool "eller " fornemme "eller " sofistikeret " adfærd i film og tv . I de seneste år er der dog har den offentlige opdaget , hvordan livstruende denne modbydelige vane er at alle

Dødsfald


Det er anslås, at rygning forårsager dødsfald 440. 000 amerikanere hvert år , med 39 procent af disse dødsfald er kvinder .

Omkostninger


USA bruger en svimlende beløb , $ 150 milliarder om året på udgifter til lægebehandling i forbindelse med rygning , i henhold til rygning-fakta . netto .

Ingredienser


Cigaretter indeholder mere end 4. 800 kemiske stoffer , ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) . Sixty-ni af disse kemikalier har vist sig at fremkalde kræft .

Historie


De tidligste kendte folk til at bruge tobak var brasilianere , der opfandt cigaretter ved valsning tobaksblade på papir mere end 2. 000 år siden .

Graviditet overvejelser

Rygning under graviditeten nedsætter mængden af ilt og øger mængden af kulilte barnet modtager i den tid , når dens hjerne og nervesystem er ved at udvikle , hæmmer dens vækst . Dette naturligvis også , udgør en fare for dets sundhed enormt .

Passiv rygning

Ifølge Miljøstyrelsen , 3. 000 mennesker, som er ikke-rygere dør hvert år af sundhedsproblemer og sygdomme forårsaget af udsættelse for passiv rygning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.