naturlægemidler alternativ til cigaretter

Da de oplysninger om faren ved rygning ikke længere er ubestridt , at finde måder at holde op er blevet en prioritet for flere og flere rygere . De sædvanlige handling tænde en cigaret kan undertiden være så svært at bryde som den fysiske afhængighed . Mens naturlægemidler cigaret alternativ ikke kan helbrede den kemiske tilbagetrækning , kan det afvænne dig fra tobak cigaretter . Hvis du er helt klar til at aldrig indånde røgen igen , er der også urtekosttilskud muligheder, der kan lette abstinenssymptomer

Rygning: Gør din Lunger kende forskel


Herbal cigaretter? . , mens nikotinfri , ikke bør antages at være uskadelige . Selvom lavet med helt naturlige urter , enhver form for cigaret du brænde , og i sidste ende inhalere vil indeholde giftstoffer , men hvis du skal ryge , kan urtecigaretter være et mere sikkert alternativ . De tilsætningsstoffer i cigaretter --- ud over nikotin --- omfatte formaldehyd og andre kemikalier , som er meget farlig og meget vanedannende . Urtecigaretter indeholder naturlige urter og ingen syntetiske kemikalier .

Light Up


Der er flere mærker af urte cigaretter på markedet, som du kan købe i en butik eller online . Cigaretterne kommer i mange varianter , selvom du bør dobbelttjekke , at de er sikret nikotin og tobak gratis . Forskellige smagsvarianter omfatter alle naturlige , vanille , skumfidus , og ginseng . Du kan også vælge naturlægemidler alternativer til cigaretter som en uden tobak tygge . Dette er et godt valg , fordi du vil bryde både afhængighed og " handling " af rygning . En anden mulighed er fed cigaretter . Nogle fed cigaretter har stadig 60 procent af tobak , og kun 40 procent jorden nelliker , så vælg et mærke , der garanterer ingen tobak i deres produkter .

sparke vane


Et røgfrit naturlægemidler alternativ til cigaretter er naturlægemidler kosttilskud , som hævder til at hjælpe dig holde op . To af de mest populære er Avena sativa og Lobelia . Avena sativa er blevet brugt i Indien til at helbrede visse narkotika afhængighed og er angiveligt at hjælpe med den angst og nervøsitet , der ledsager tilbagetrækning. Lobelia er angiveligt at have nikotin-lignende effekter og når det tages i små doser , kan hjælpe med at lette tilbagetrækning. Advarsel : det skal bruges i meget små doser og kun tilses af en læge , fordi det kan være giftige . Som med alle tillæg , bør du altid konsultere en læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.