om teenage-graviditet forebyggelse konferencer

Teen graviditet forebyggelse konferencer afholdes af kollegier og sundhedspleje organisationer rundt om i landet . De oplyse offentligheden om fordelene ved graviditet forebyggelse og drøfte , hvordan man taler til teenagere om konsekvenserne af graviditeten . Mange talere deltage i disse konferencer , foredrag om teenage-graviditet , fristelser af køn , og hvordan de kan hjælpe teenagere håndtere det pres , de støder på sex

Betydning


Højttalere såsom sygepleje direktører , seksuel eksperter , Planned Parenthood direktører , teen psykologer og samfund undervisere taler på disse konferencer, til at forhindre teenage-graviditet . De er højtuddannede i teenage- graviditet og kan tilbyde nyttige tips og ekspert indsigt i , hvordan undgår du det .

funktioner


Penn State teenage-graviditet forebyggelse konferencer normalt træk oplysninger, såsom statistikker om teenage-graviditet , der teenagere er mere udsatte for at blive gravid , teknikker til forebyggelse , effektive programmer , der hjælper , medier påvirkninger og seksualundervisning . Drøftelser af hver af disse emner hjælp pædagoger , forældre og læger identificere teenagere med risiko for graviditet , og give dem solide ideer og information om hvordan man taler med teenagere om graviditet og hjælpe dem med at forebygge det .

Teorier /Spekulation


Erhvervsdrivende, som deltager i disse konferencer tror, at de lavere statistikken over teenage-graviditet . De mener også , at ved at uddanne forældre , lærere og pedeller , teenagere er mindre tilbøjelige til at blive gravid . Massachusetts Alliance om teenage-graviditet rapporter om, at antallet af teenage- graviditeter er vokset i hele USA i de sidste mange år . Graviditet forebyggelse konferencer menes at være en passende måde at bidrage til at sænke disse statistikker .

Fordele


Nogle af fordelene ved disse konferencer omfatter sænkning statistikken over teenage-graviditet , der bistår forældre og pædagoger i undervisningen teenagere om farerne ved graviditet i en ung alder , faren ved at have sex for unge , og hjælpe med at identificere nye nyttige teknikker til teenagere for at undgå pres for at have sex . De har også uddanne de fremmødte om fristelser for teenagere , og de psykologiske tankemønstre teenagere . Dette kombineret med viden om teenagere ' vaner kan være gavnligt i forebyggelsen ubeskyttet sex i teenageårene .

Tilgængelighed

Mange organisationer i hele landet tilbyder konferencer om teenage-graviditet forebyggelse . Den bedste måde at finde en , er at kontakte din lokale Planned Parenthood center , eller tale med undervisere på dit barns skole . Lokale skoler i dit område kan også tilbyde konferencer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.