risiko for at vælge mod en defibrillator

Et af de vigtigste enheder opfundet i de sidste par årtier er defibrillator , mere specifikt bærbar defibrillatorer . Pludselige dødsfald , der kunne have været undgået ved en defibrillator have ført politikere og virksomheder til at fremme brugen af hjertestartere på offentlige steder . Men nogle mennesker vælger ikke at købe en for at undgå de omkostninger og ekstra tid til at lære at bruge en

Identifikation


En defibrillator genopliver hjertet ved at levere et chok af elektricitet , hovedsagelig nulstille hjertets naturlige pacemaker evne , rapporter American Heart Association 's hjertestarter hjemmeside . Dette er vigtigt , når pludselig , dødbringende hjerte betingelser gerne hjertestop eller arytmi strejke . En af de mest almindelige hjertestartere udenfor sygehuse er den bærbare automatisk ekstern defibrillator eller AED .

Betydning


Valg mod at købe en medicinsk udstyr som en defibrillator er ikke bare en penge valg , kan det endda være forskellen mellem liv og død. Statistikker fra American Heart Association hævder , at 20. 000 mennesker hvert år dør på grund af utilstrækkelige umiddelbar adgang til en defibrillator . I alt , allestedsnærværende brug af hjertestartere i virksomheder kunne forhindre 50. 000 dødsfald .

Typer


De typer risici ved ikke at have en defibrillator omkring din virksomhed kan resultere i den offentlige sundhed eller juridiske komplikationer , ifølge defibrillator sælger DefibTech . Hvis nogen går i hjertestop på et offentligt sted uden en AED eller anden defibrillator , de har en langt større chance for at dø . Også , kan du endda stå over for en retssag ved de sårede eller familier af den afdøde .

lov


statslige love om brug og krav til defibrillatorer varierer , men et vigtigt føderale lovgivning eksisterer . Den hjertestop Survival lov tilskud nogle immunitet for barmhjertige samaritanere , der forsøger at bruge en defibrillator i en nødsituation , men loven er underordnes statens love om immunitet , ifølge National konference of State lovgivers defibrillator lov hjemmeside .

Kritik

Nogle mennesker , såsom BodyWise Fitness ejer Gil Yurly , mener , at risikoen for ikke at have en hjertestarter rundt , ikke opvejer de ekstra omkostninger for mindre virksomheder, især fitnesscentre , rapporterer Orange County Register . En gennemsnitlig AED koster $ 1. 500 og kræver som regel betale personale til at modtage undervisning i brugen . Chancer for at nogen har brug for en defibrillator på en lille virksomhed er meget lavere end på travle steder som lufthavne og hoteller . Af de 3 millioner mennesker i USA, som deltager i en gym , kun omkring 71 dødsfald om året sker i henhold til American Heart Association .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.