sundhed og sikkerhed inspektioner

De ansatte er omfattet af Occupational Safety and Health Act kan forvente, at deres arbejdsgivere til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø . At sikre, at Occupational Health and Safety Administration ( OSHA ) , de styrende organ , sender sundhed og sikkerhed inspektører ud for at inspicere arbejdspladsen . De arbejdsgivere , der overtræder nogen af OSHA 's sundheds- og sikkerhedsregler kan nævnes , og er nødt til at betale bøder

OSHA Historie


OSHA blev oprettet i 1971 for at forhindre erhvervssygdomme , skader og dødsfald . Siden blev Arbejdsmiljøagenturet oprettet , har arbejdsulykker blevet skåret ned med 42 procent og antallet af arbejdsulykker dødsfald med 62 procent .

Health and Safety Inspektørerne


OSHA 's budget , som bestemmer mængden af personale OSHA har , varierer årligt , sammen med antallet af sundheds- og sikkerheds inspektører , at OSHA kan anvende. OSHA har en meget stor stab af mere end 2. 000 mennesker , som omfatter over 1. 000 inspektører . Hvert år OSHA foretager mere end 35. 000 inspektioner . Hertil kommer , kører 26 stater deres egen sundhed og sikkerhed programmer og udføre deres egne inspektioner .

Inspektioner


OSHA har ret til at komme ind på arbejdspladsen til at foretage en sundheds- og sikkerhedsmæssige inspektion . En inspektør kan også indtaste arbejdsplads, hvis en sundheds -og sikkerheds- klage har været udstedt mod en arbejdsgiver . En arbejdsgiver har ret til at kræve , at en kontrollør har et virkeligt garanterer at inspicere arbejdspladsen , men når en inspektør giver arbejdsgiveren kendelsen , skal arbejdsgiveren indsende til inspektionen .

Sundhed og sikkerhed Inspektion Advarsler


Disse virksomheder og medarbejdere, der er citeret af sundhed og sikkerhed under et kontrolbesoeg skal advares om konsekvenserne . Nogle citater kommer med en advarsel fra OSHA , der giver arbejdsgiveren en bestemt tidsramme for at løse sundheds- eller sikkerhedsrisiko.

En inspektør kan også fint en arbejdsgiver for sundhed og sikkerhed krænkelser . Størrelsen af de bøder eller sanktioner spænder fra $ 0 til $ 70,000 , og afhænger af hvor alvorligt en medarbejder kan lide skade som følge af den sikkerhedsmæssige overtrædelse .

Sundhed og sikkerhed Anmeldelse

Arbejdsgivere skal give korrekt anmeldelse til de ansatte i alle sundheds- og sikkerhedsmæssige regler og rettigheder . En arbejdsgiver kan gøre dette ved at poste et skilt eller en plakat på arbejdspladsen . En arbejdsgiver skal også give en medarbejder med sin egen personlige kopi af hans sikkerhed og sundhed rettigheder på hans anmodning . Arbejdsgivere kan få plakater og kopier af arbejdstagernes sikkerhed og sundhed rettigheder gennem OSHA 's publikation kontor .

Misforståelser

Det er en misforståelse , at efter en sundheds- og sikkerheds- inspektion , arbejdsgiveren ikke har ret til at bestride Rapporten afsagt af inspektøren . Hvis en inspektør beskylder en arbejdsgiver for en sundhed og sikkerhed overtrædelse , arbejdsgiveren har ret til at bestride henvisningen inden 15 arbejdsdage at blive udstedt en angivelse . En arbejdsgiver , der ønsker at bestride henvisningen skal gøre dette gennem Occupational Safety and Health Review Commission .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.