afføring pletfjerning

Fjernelse af uønsket pletter er en vigtig del af at opretholde en velsmagende sted at bo , især hvis de pletter kommer fra afføring . Afføring kan stamme fra kæledyr , babyer , eller en meget uheldig hændelse . Finde effektive måder at fjerne pletter vil ikke kun bidrage til at gøre din bopæl sanitære , men det vil også bidrage til at gøre det hjemligt

Forberedelse


Hvis man antager , at afføring er blevet fjernet og bortskaffes korrekt, og at du er iført passende beskyttelse for ikke at blive forurenet med eventuelle bakterier eller andre nasties , er du nu klar til at fjerne afføring pletten .

Pletter på gulvtæppet


Test enhver plet fjerne formel på et mindre synligt stykke tæppe , inden behandle selve pletten , så du ved , at det ikke vil ændre farven på tæppet . Brug en klud til at skrubbe pletten med koldt sæbevand . Flydende opvaskemiddel vil fungere godt for sæbeskum . Påfør vaskeri pletfjerner , og fortsætte med at skrubbe med kluden , skylle den ud flere gange i vandet . Gentag efter behov , indtil pletten ikke længere er synligt . Brug papirservietter til at opsuge så meget vand som muligt .

Pletter på tøj eller andre vaskbare produkter


Hvis du ikke allerede har gjort det , tør fecal spørgsmål fra tøj og ind på toilettet . Få nogle varmt vand og pletfjerner , og anvende pletfjerner til tøj . Vask tøj efter retninger og bruge blegemiddel . Sørg for , at farven ikke falmer eller bliver ændret fra at interagere med blegemiddel . Du ønsker måske at overveje at vaske det to gange bare for at være sikker på det er sanitære . Det er vigtigt at vaske tøjet så hurtigt som muligt . Hvis det er fra beklædning , såsom hvidt undertøj , blanding Sprite med salt kan fjerne pletten .

Lugt Fjernelse


Hvis lugt stadig , så prøv med en blanding af halv eddike og halv vand at hælde oven på den inficerede område . Efter hælde på bagepulver , gentage den samme proces ovenfor med papirservietter til at opsuge den løsning , og anvende bagepulver og gned det ind med fingrene eller en børste til at komme igennem tæppet fibre. Lad det tørre natten over eller med en ventilator eller et varmeapparat. Når det er tørt , skal du bruge en vakuum til at suge op bagepulver .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.