anvendelser af natrium alginat & Sargassotang tang

Alginatfibre er celle-væg danner materialer, der findes i brune alger eller Phaeophyceae . Deres vigtigste organiske bestanddele kæde -dannende hetero-polysaccharider , guluronic syre og mannuronic syre . Mens alginatfibre kan synes at forekomme i de fleste arter af brune alger , er de ekstraherbare kun i større arter som kelps og plager . Sargassotang er brunalger , der for nylig flyttet fra sin oprindelige habitat i Japan til kysterne i Irland . De er undertiden sundhedsskadelige især uden for deres oprindelige område .

Emulgator


Natrium alginat finder sin programmer som en stabilisator og som en emulgator . Den blev engang brugt i tekstiltryk industrien . Men har tingene ændret sig siden omvæltning af tekstilindustrien samt ændringerne i tekstil mode . Til i dag , er natriumalginat bruges i is og mejeriprodukter for at øge aroma og smag .

Fibers


Natrium alginat molekyler er upolær karakter . Så de er uopløselige i polære opløsningsmidler , som vand . Denne ejendom af natrium alginat har ført til udviklingen af høj kvalitet fibre , som kan anvendes i tekstilindustrien . Natriumalginat fibre også bruges til at væve bandager for større sår og forbrændinger . Desuden kan de fjernes meget lettere i forhold til cellulose-baserede bandager . Den hårde del af natrium alginat fibre anvendes til fremstilling af Brandudrustningerne brandsikker beklædning .

almindeligste anvendelser


Sargassotang tang har mange anvendelsesmuligheder . I nogle dele af verden , er det bruges som gødning . Sargassotang tang er en foretrukken tilsætningsstoffer, der anvendes til at oprette en specifik smag i mange japanske retter som soja sauce . Sargassotang tang er et hjem for mange havdyr , da det er et ideelt gemmested fra rovdyr . Det er også og rigelig mad kilde til dem .

Sargassotang Tang som Grøntsager


Mennesker, der lever side om side med havkyster i Japan , ofte spise frisk Sargassotang tang som grøntsager . Journal of American Medical Informatics Association ( Jamia ) hævdede , at Sargassotang tang fremmer vægttab ved at udlede mere vand tænkte vandladning .

Lægemidler Programmer

Sargassotang tang har været brugt som et aktuelt medicin til behandling af struma ( den bule i nakken som følge af udvidelsen af skjoldbruskkirtlen ) i nogle provinser i Kina . Det er salt og bittert i smagen . Jodmangel fører til hævelse af skjoldbruskkirtlen , fordi uden jod skjoldbruskkirtlen kan ikke producere nok thyroxin-et kritisk hormon , der udskilles af skjoldbruskkirtlen-for at opretholde kroppens stofskifte . Sargassotang tang sikre en konstant forsyning af kosten jod . Derudover fremmer Sargassotang tang udskillelsen af urin og reducerer ødem . Det er også ordineret at lindre smerter fra hævede testikler og brok .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.