apopleksi risiko skimmel

Forbindelsen mellem mug og mange sundhedsmæssige betingelser , herunder allergi og astma , er blevet bevist , og har ført til en samordnet indsats for at advare folk om risici ved mug i boliger . Der er dog flere data, der kræves for at endeligt forbindelse skimmel eksponering til mere alvorlige lidelser som kræft , lunge- blødning hos spædbørn , samt slag , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse

Betydning


Når en blodprop former , det fører til blokering af blodtilførslen til hjernen ved hjælp af enten en arterie eller et blodkar . Når dette sker , hjerneskade opstår og afhængig af hvilket område af hjernen er påvirket , vil visse evner i kroppen blive påvirket negativt så godt. Et slagtilfælde kan kun oprette en svaghed i en arm eller et ben , men det barskere tilfælde kan efterlade den ene side af kroppen fuldstændig lammet eller skade din evne til at tale .

funktioner Mold


Mold nedbryder dødt stof og gengiver gennem bittesmå sporer , der svæver rundt i luften , venter på at lande på våde og fugtige overflader . Gennem sin vækst , producerer mug allergener og irritanter samt toksiner . Mykotoksiner er særligt relevante , når den undersøger mulige forbindelser mellem mug og slagtilfælde . Disse toksiner kan forårsage mange helbredsproblemer, eller endda døden i nogle ekstreme tilfælde .

Identifikation


Mykotoksiner kan findes i de fleste tempererede omgivelser , men hyppigst i områder , der har et varmt , fugtigt klima . Eksponering normalt opstår som følge af indtagelse , men kan også ske ved hjælp af hudkontakt og indånding . Koncentrationen af mykotoksiner , den samlede tid udsat for, samt individuelle følsomhed for metabolitter er alle vigtige faktorer , når fastsættelsen af negative virkninger på sundheden . Det er vigtigt at huske mykotoksiner , som findes i boliger, kontorer og skoler er ofte alt for lav af en fusion til at udløse nogen sundhedsmæssig reaktion overhovedet.

Ekspert Insight


Det er en kendsgerning, at toksigen forme frigivelse mykotoksiner , der skader menneskers sundhed , som regel i form af gastrointestinale og lungesygdomme . Ifølge Ebere C. Anyanwu af St Peter 's Middle College House , skriver for The Internet Tidende Toksikologi i 2008 , er det også blevet foreslået, at mykotoksiner negativt kunne påvirke kolesterol metabolisme gennem interaktion med beslægtede enzymer , afbrydelse af cellulære levering , anvendelse af kolesterol , og galdesyre syntese , hvilket betyder , at borgerne udsættes for skimmelsvamp , kan være i fare for hjerte-kar- sygdomme og slagtilfælde . Kort sagt, det mykotoksiner angiveligt forårsage en ophobning i dårligt kolesterol ( LDL ) , som derefter fører til blokeringer i arterierne samt arteriel sygdomme som f. eks arterioscleroses . som alle er medvirkende årsager til slagtilfælde

Time Frame

Mens høje kolesteroltal hos mennesker kronisk udsættes for toksigent forme er blevet overholdt, er det endnu ikke er bevist , at der er en sammenhæng mellem de to . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , er yderligere videnskabelige undersøgelser er nødvendige for at detemine om slagtilfælde , og forskellige andre alvorlige sundhedsmæssige betingelser , kan spores tilbage til mug eksponering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.